Neon(Rock-Alternative pop)

wik6lu.jpg


1999'da Bursa'da kurulduk. O donem kendi home studyomuzda sarkilarimizi kaydetmekle ugrasiyorduk. Daha sonra Vokalde Murat Akyol, gitarda Ozgur Ozen, basta Tezcan Tekin ve davulda Mustafa (davulzade) Zumrut'ten olusan kadroyla 'ELEKTROLiT' adini aldik. Bu isimle Bursa'da Universite senlikleri performanslari, bar konserleri basladi. O donemlerde cover agirlikli repertuvar caliyorduk. 2002 yazinda bu kadroyla 7 parcadan olusan 'SUS' Ep'sini yayinladik. Canli performanslar devam ederken bircok eleman degisikligine ugradiktan sonra 2004 te bas gitara Metin Cakir'in gecmesiyle bugunku kadromuz olustu ve nihayi ismimizi (NEON) aldik.
Bu surecte tamamlanmis 20 den fazla bestemiz olustu ve plak sirketleri ile gorusmek, album hazirliklari vs. gibi butun islerimizi yurutmek amaciyla 2005 sonbaharinda Istanbul'a yerlestik.

NEON u duymak ve daha fazla bilgi icin :

www.myspace.com/neonistanbul


Not: 2-3 yil once bu forumda grubun adi "Elektrolit" iken 2 demo sarkimizi ekledigimiz bir sayfa olusturmustuk. "Bosvermek Lazim" ve "Ask Bizi Isiriyorken".
Bosvermek Lazim adli sarkimizi ayrica mp3 download bolumune de koymustuk ve sanirim en cok dinlenen sarkilardan biri.

Su anki kadromuz ;

Ozgur Ozen (Gitar-vokal)
Metin Cakir (Bass)
Mustafa (davulzade) Zumrut (Davul)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
-Neon 24 mayıs Çarşamba gecesi Kadıköy Crimson'da.

Cover dinlemekten sıkılanları bekleriz.Sıkılmayanlara da bir sürprizimiz olabilir.

-Ayrıca bu ay müzik ve sinema kapsamlı Bant dergisindeyiz.
 
Merhaba arkadaşlar;

İnternet sitemizde "forum" ve "ziyaretçi defteri" sayfaları aktif hale geçmiştir. Grubumuzla ilgili herşeyi burada da konuşabiliriz...
 
Konser Konser Konser INDIE POP PARTY Konser Konser Konser

NEON Sahnede

Repertuvarımızın yarısını "cover" diğer yarısını da kendi bestelerimizin oluşturduğu konserlerimize herkesi bekliyoruz. Farklı ve yeni bir müzik ve grup dinlemek, izlemek isteyenler, özellikle davetlidir...

Yer: CRIMSON / Kadıköy

Zaman: 28 Haziran 2006 Çarşamba

Giriş: ÜCRETSİZ

"cover" listemizden seçkiler

Radiohead
Manic Street Preachers
Suede
Blur
South
The Smiths
Morrissey
Editors
Supergrass
Prodigy
U2
Morrissey
Interpol
Pixies
Nirvana...
...
...
 
bayağı bi uzun suredir varlıgınızın farkındayım, begenerek de dinlemişimdir; fakat "Ask Bizi Isiriyorken" adında bir sarkıya rastlamamıştım... bu sarkıya ulaşmak için herhangi bi adres var mı?
 
casey demiş ki:
bayağı bi uzun suredir varlıgınızın farkındayım, begenerek de dinlemişimdir; fakat "Ask Bizi Isiriyorken" adında bir sarkıya rastlamamıştım... bu sarkıya ulaşmak için herhangi bi adres var mı?

uzun zamandır o şarkıyı bir yerlere koymadık. Eskiden turkrock da asmıştık ama sanırım silindi. Yakın zamanda kendi sitemize eklemeyi düşünüyoruz. Ekleyince haber veririz.
 
merhabalar.. nokiasupersound.daki parçanızı dinledim...gerçekten çok beğendim soundunuzu.. bence çok başarılı olmuş .. yarışmada favorilerim arasındasınız...umarım herşey istediğniz gibi olur..başarılar dilerim :) .. sevgiler & saygılar ...






N.B.K :twisted:
 
Çok teşekkkür ederiz.Diğer bazı şarkılarımızda imza kısmındaki neon şarkılar linkinde mevcut merak ederseniz bakabilirsiniz.Size de başarılar diliyoruz.
 
dergiyi aldım...aslında sadece bu amatör gruplar için aldım...az önce de grubun müziğini dinledim gerçekten çok sağlam müzikleri aslında dergide okuduğum tüm gruplar derginin yüzünü kara çıkarmadı..yolunuz açık olsun..gerçekten çok sağlam müzik...
 
Teşekkür ederiz :)
Bu çarşamba(23 Eylül) Kadıköy/Crimson'da haftalık programımızın son konserini veriyoruz.Neon şarkıları ve bir dizi brit-indie cover parça dinlemek isteyen herkesi bekleriz.
 
Geri
Üst