Major, Minör Gamların Türetilmesi

Doğal minörü hicaza transpoze edebilen adamın ihtiyacı buna yahu, bu çok daha temel düzeyde. Tek telde ve CAGED sisteminde majör dizi şekillerinin mantığını anlatıyorum.
Hem sen zaten okullu müzisyen değil misin ?:)
 
@barrios tek telde öğrenme mantığı baya bir hoş oldu.. Dün evde bu şekilde yazıp, çizip, klavyede çalıştım çok çok güzel sonuçlar aldım.. Öğrenirken kesinlikle böyle öğrenilmeli ve blue notes da çok güzel katılıyor, nerede olduğunu kulağında ve parmaklarında direk hissedebiliyorsun bu şekilde.. Kral adamsın vesselam :)
 
Eyvallah, işinize yaradığına sevindim.
Sanırım her tele üç nota (three note per string) yapıları için de bir şey hazırlayacağım yakında. Klavyenin herhangi bir yerinden herhangi bir modu çalabilmek için nasıl bir sistematik geliştirilebileceğini izah etmeyi düşünüyorum. Galiba bunu merak eden epey insan var.
Aşağıdaki linkten de hazırladığım dosyalara ulaşabilirsiniz.
http://rapidshare.com/share/0CCE8FADCFF06021820BE9011D6D6C1A
 
1 adet bona kitabı,1 adet Muammer Sun solfej kitabı,1 adet Lavignac 1A ve 1 adet Nurhan Cangal armoni kitabı :)
bir an ömer can keman metodu, emine beder mutfak aşkı diye gidecek zannettim. :D bu arada muammer sun solfej 1'in vintage olanı elimde mevcuttur. sayfalar kurduğu için kitap tam oturmuş durumdadır. ayrıca relic işlemi de doğal yollardan tahminen 30 sene içerisinde doğal yollardan oluşmuştur. ilgilenen arkadaşlar mesaj atsın takas yok :p
 
Geri
Üst