Gargara (rock)

GarGaRa grubu 2005 kasım ayında sakarya uni'den Ceyhun ve Berk ile kocaeli uni'den Cihan ve Emre'nin beste çalışmaları için biraraya gelmesiyle oluşmuştur.Sonradan gruba Emre'nin yerine yine sakarya'dan Teoman katılmıştır ve bölece grup sakarya'da çalışmalara başlamıştır.

Turkçe sözlü rock müzik besteleri yapan grup,aynı zamanda Athena,Kurban,Hayko,Dorian, gibi Turk rock gruplarındanda coverlar yapmaktadır.Geçtiğimiz hafta kanal kayıt olarak demolarını çeken grubun bestelerine http://www.purevolume.com/gargara adresinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca www.bandspace.com/gargara adresindende yeni çekilen parçaları dinleyebilirsiniz.

Grup elemanları: :arrow:
Ceyhun Keskin:Vokal-Gitar
Berk Bulutoğlu:Davul
Teoman Keklik:Bass
? :Gitar

gargarakonser1.jpg

Image03.jpg
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Evet nokiasüpürsound yarışmasına beter oldum parçasını yolladık fakat hucum kayıt versiyonuydu.
Roxy'e de yolladık,bakalm neler olcak.))
 
çoookk seviyorum ben gargarayı ya beter oldum şarkılarını çok dinlemiştim şimdi dayanamam şarkısı yeni elime geçti 2 gündür sürekli dinliyorum gerçekten aşığım size :)
 
grubu dinledim,cok hos; teoman ve berk kendi alanlarında kendilerini kanıtlamış isimler ztn; grup olarak da oturmuş bi grup; güzel yani ne diyelim..
 
walla çok beğendiğim bi grup her zaman destekçisiyim dayanamam ve beter oldum parçaları süper son günlerde hep beter oldum dinliyorum inşallah hakketiğiniz yere gelirsiniz ben geleeceğinize inanıyorum
 
NE SAKARYA MIII_?_? 8O
AAAAAAAAAA SAKARYADAN Bİ GRUPP GÖRDÜM İLK DEFAAAA...
YAŞASIIIIIIINN... 8O :D :LOL: :D :D
BENDE SAKARYALIYIM... ;)
ama üniversite için ankaraya geldim.. süpersinis... yaaa.. muhteşemsiniss.... bırakmıycam peşinisi yane inşallahh.. üni.de ne kadar girebilirsem nete... ;) ;) ;) ;)
 
ANKARA'YA NE ZAMAN GELCENİS... HEMEN GELİN YAA.. KONSERR YOK MU_?_? ODTÜ'NÜN FESTİVALLERİ VARMIŞŞ..

linkinisi hemen imzama ekledim baska yerlerde inşallah kızmazsınız.. yaa sakaryadan bi grup görünce böle çok sahiplendim.. çok sevindim.. yaşasın... ;) :oops: :D :)
 
Geri
Üst