Distortion Dagalanma

  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Normal bişeymidir bu? sanki daha önce yoktu akor edip yeniden kaydettim http://vocaroo.com/i/s1002tREWIYT bu arada gitarımın telleri çok yüksekteydi bu ses yine vardı bende heralde teller yüksek diye oluyo dedim ve gidip telleri indirttirdim ses yine devam ediyo..
 
Evet kısmen düzelmiş. Bu derece dalgalanma normaldir. Aslında telli enstrümanlar hiç bir zaman %100 doğru sesi vermez. Bu yüzden uzun sesler basılırken vibratoya baş vurulur. Biraz vibratoyu araştırıp çalışırsan çaldığın notalar kulağa daha düzgün gelir.
 
vibrato yu biliyorum zaten çalışırken istemsiz yapasım geliyo youtube da felan videolarda çok gördüm nasıl yapıldığını..
 
Dostum sen bu kayıtları nerden alıyorsun ? Efektleri nerden alıyorsun ( Pedal, Amfi, VST vb. ) ? bu iki soruma cevap verebilirsen bir tahminde bulunabilirim.
 
Pedal proccessor felan yok sadece amfi oda Line6 spider IV 15W sorun amfideyse nasıl anlaşılabilir garantisi felan duruyor hala.. Kayıtları normal headset mic den alıyorum ama sesleri duyduğum gibi alıyor..Herhangi bi efekt yok.
 
Amfide sorun yok. Amfi digital olduğu için doğal tonlar alamıyorsun dostum. Amfinin karakterinden dolayı iş böyle. Yoksa bir sıkıntı falan yok yani dert olmasın hemen içine :) Ayrıca kullandığın amfi de güzel amfi kötü değil.
 
Peki teşekkür ediyorum ilginiz için heralde gain de fazla takılmadığım için farketmedim bu sesleri..Clean'de tonları baya hoşuma gidiyo.
 
Eğer doğrudan amfiden aldığın tonlarda bu dalgalanmaları fazla hissetmiyorsan mikrofondan kaynaklıdır. Yani aldığın kayıtlara bu yüzden yansır kanaatindeyim.
 
Geri
Üst