Apoplexy (progressive)

A

apoplexy

Merhaba, Ankaralı progressive metal grubu Apoplexy'nin demo albümü çıktı.

Demo albümümüzde bulunan şarkılara ait kısımları dinlemek isterseniz http://www.apoplexysite.com/diskografi.html adresinden indirebilirsiniz. İnternet sitesindeki bazı bölümler henüz yapım aşamasındadır, en yakın zamanda sitemizden grupla ilgili daha ayrıntılı bilgilere ulaşabileceksiniz.

Şimdilik yalnızca Ankara'da demo albümümüzün satışına başlandı, dileyenler Orta Dünya Cafe ve Zıd Müzik'ten edinebilirler.

Yorumlarınızı bekliyoruz, şimdiden teşekkürler.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Çok teşekkürler yorumlarınız için, en yakın zamanda konserlerde görüşmek dileğiyle...
 
apoplexy itü rock şenliklerine gidiyor,ve biliyorum büyük fedakarlıklarda bulunarak gidiyorlar,kimisi sınavı ekiyor kimisi evden kaçıyor kimisi otostop çekiyor :LOL: hakkaten ben de lise zamanından beri severek dinlerim,tabi şimdi son kalite demolarını alıp dinlemek için sabırsızlanıyorum.hele ki progressive in dozunu artırıyorlar ki lezzet fışkırıyor bu demodan biliyorum.inşallah ardından ankarada da konserlerde görürüz,a-pop-lek-si diye nâlarız lise şenliklerindeki günleri yâdederiz :D
hep destek tam destek.arkanızdayız.
 
Apoplexy ile tanışmamız 3-4 sene öncesine dayanır. O dönem çıkarmak istediğimiz ama maddi olanaksızlıklar yüzünden çıkaramadığımız bir fanzin vesilesiyle tanışmıştık kendileriyle. Burak - Bahadır ve eski vokalistleri Seçil ile bir söyleşi yapmıştık, aah ah. Eski günlere gittim şimdi. :LOL:

Grubun halen aktif olması çok güzel. En kısa zamanda Zıd'a uğrayayım da demoyu edineyim bari. Kolay gelsin...
 
gerçekten tebrik ediyorum hepinizi, coğrafik kısıtlamalara rağmen uzun bir süre de tutsa demonuzu çıkardınız. bu hiç de küçümsenecek birşey değil. demonun bateri-elektro kaydı vardı elimde 6-7 ay gibi bir süredir. o hali bile lezizdi ki demo için ne desem azdır. ilerde konserlerinizi izlemek ve belki beraber çalmak ümidiylen kucak dolusu sevgiler..

bu arada grup elemanlarıyla(burak-bahadır) bir gokart yarışımız vardı ki 2. ayağı yarım kaldı. yaz gelince hiçbiyere kaçamazsınız, yarışacağızdır. eheh
 
dün zıd'dan demoyu aldım ve 1 gündür sürekli bu grubu dinliyorum..zor'un 2.sayısında verilen compilation cd de ilk defa dinlemiştim apoplexy yi..gerçekten çok başarılı bi grup..demo da muhteşem olmuş..
başarılar arkadaşlar..yolunuz açık olsun..
 
Beren kulağıma kulaklığı zorla takıp sonra da geri almıştı okulda :D Gökhan'dan alıp Forsaken'ı dinledim. Elinize sağlık. çok güzel olmuş şarkı. diğer şarkılarınızı da dinleyeceğim kısa zamanda. demo kaydını nerede yaptığınızı merak ettim açıkçası.
 
Destek ve yorumlarınız için çok teşekkürler, umarım bundan sonra konserlerde daha çok karşılaşacağız, şu sınavlar bir bitse keşke :)

Albümün kayıdını Midasın Kulaklığı'nda yaptık.

Görüşmek üzere...
 
Bu arada dileyenler demomuza Ankara'daki Rockstore'dan yani Numan Abi'den de ulaşabilir.
 
Biraz geç oldu ama ilgilenenler için aşağıya grup biyografisini ekliyorum.İnternet sitemizde daha ayrıntılı bir biyografi bulunmaktadır.

Grup 2001 yılında bir lise grubu olarak kuruldu (Ankara Atatürk Lisesi). Grup ilk kez, elemanlar 15-16 yaşlarındayken bir okul konserinde sahneye çıktı ve progressive metal türündeki şarkılarına ek olarak Dream Theater'dan A Change of Seasons'u çalarak gözleri üzerine topladı.2003 yılında ilk şarkıları Arayış'ı kaydettiler. Şarkının, Zor müzik dergisinin compilation cdsinde yer bulmasıyla grup adını daha büyük bir kitleye duyurmuş oldu. Uzun bir sessizlikten sonra 4 şarkılık yeni demoları Sun of Paradise' ı kaydetmek üzere stüdyoya kapandılar. Nisan 2006'da dinleyiciyle buluşan Sun of Paradise demo albümünde 3 yeni şarkı dışında daha kaliteli bir kayıt ve birkaç modifikasyonla Arayış şarkısı da mevcut.

Grup Elemanları:
Yasemin Türkyılmaz-Klavye
Bahadır Arslan-Bateri
Beren Öcal-Vokal
Kemal Can Oral-Bas
Burak Kahraman-Gitar



Daha ayrıntılı bilgi için www.apoplexysite.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
Arkadaşlar "forsaken soul" ve "yitik hayaller" adlı bestelerinizi çok beğendim. Disenchant, Medley ve Apoplexy gibi progressive gruplarının sayısının artması çok güzel...
 
sample dinlemekle olmaz bu iş ama dreamtone'dan iyi olacağınıza şüphem yok, dreamtone vasat tan bile daha altta, albümünüz çıksa da dinlesek, türkçe sözlü olsa bir de...
 
Geri
Üst