UÇK Grind

kapakep.jpg


Hayallerle yaşıyor olmamız yaşadığımız hayal kırıklıklarının bir sonucudur. Adalaeti arıyor olmamız ise yaşadığımız ve tanık olduğumuz adaletsizliklerin bizi sürüklediği bir sonuçtur. “Olumlu yönde kullanılmış şiddet adalettir” sloganı eminiz ki bazılarınıza sert gelecektir. Fakat üzgünüz bizler etrafa pembe gülücükler dağıtan humanist yaklaşımlı insanlardan değiliz. Zaman bize suça eğlimli insanların er ve ya geç bunu tekrarladıklarını defalarca gösterdi. Ne yazık ki aramızda hırsızlar, tecavüzcüler, katiller, dolandırıcılar serbestçe dolaşıyor ve eylemlerine devam ediyor. Peki içinde yaşamak istediğimiz, sokağa çıktığımızda rahatça dolaşabileceğimiz, kapıyı kilitledikten sonra endişe duymak zorunda kalmayacağımız dünya bu mudur? Tabi ki hayır. İşte tüm bunların kafamızı kemirdiği bir anda ortaya çıkan şey “Justice” adlı yapıtımız oldu. Elbette bu noktaya varmak kısa bir sürecin sonucu değil. Bunu dile getirme günü bügündür. Bizler için müzik düşünce ile birleştiğinde bir anlam taşır. UÇK Grind bunu sadece hayal ettiği dünyayı insanlarla paylaşmak için kullanır. Sizler buna katılır ve ya katılmazsınız ama bizler düşünce ve tavrımızı açık ve dürüst bir şekilde ortaya koymak durumundayız. Şu anda net olarak “Olumlu yönde kullanılmış şiddet adalettir” diyoruz.

“Justice” mcd 5 şarkıdan oluşuyor. “Only death is real” adlı intro, Chopin’in Cenaze Marşı’ndan esinlenerek yapıldı. Ardından gelen canlı performansa yönelik “Justice”, “Trust or Grind” ve “Corruption” şarkıları var. “Trust or Grind”ta Radical Noise’tan tanıdığımız Kerem Onan vokallerde konuk oldu. Müziği Deathroom’a ait ve daha önce hiç kaydedilmemiş bir parça olan “Corruption”ta ise Pungent Stench’ten Don Cochino aynı görevi üstlendi. Son parça ise Bulgaristan’ın en büyük rock grubu Shturtzite’nin “Ne Umiray” (Don’t Die) şarkısının endüstriyelleştirilmiş bir yorumudur. Kayıtlar ST. LA PRO ve Barbie Home Studio’da yapıldı. Bütün teknik başarıyı bu mcd’yi yapmaya karar verdiğimiz ilk andan beri beraber çalıştığımız Barbaros Kaynak’a borçluyuz. Görsel açıdan kapağın oluşumunda bizden vaktini, tecrübesini ve vodkasını esirgemeyen Alper Nohutçu’ya saygımızı iletmeyi borç biliriz.

www.myspace.com/uckgrind adresinde yeni şarkıları dinleyebilirsiniz.

Satış noktaları :
Riot Music Shop – Bakırköy
Pena – Beşiktaş
Köstebek Metal Shop – Beşiktaş
Köstebek Metal Shop – Taksim
Hammer müzik – Kadıköy

Posta ile almak için : [email protected]

UÇK Grind – Last Hope (Sofia BG) – Nitro
5 Mayıs 2007 Caravan
10 YTL

kapakfoto.jpg
 
UÇK Grind Justice ep07 satış noktaları

İstanbul :
Riot Music Shop – Bakırköy
Pena – Beşiktaş
Köstebek Metal Shop – Beşiktaş
Köstebek Metal Shop – Taksim
Hammer müzik – Kadıköy

Ankara :
Zıd Müzik

Eskişehir :
Deep Center

Bursa :
Şenol Müzik

İzmir:
St. Ümit

Pungent Stench'ten Martin'in konuk olarak vokal yaptığı Corruption myspace'ten dinlenebilir www.myspace.com/uckgrind
 
bazı sivri zekalıların grindcore yaptıklarını kabül etmediği mükemmel ötesi grup...stüdyoda çalmaktan en çok hoşlandığım parçalara da sahiplar:Nation 31,we believe in our gunz-vechen
 
tanju'nun vokalinin yanı sıra muhabbeti de çok iyidir. her bakırköy'e gittiğimizde arkadaşlarla yerine gidip oturup muhabbet ederiz. summer rocks festivalindeki performansını izleyemedim ama yine döktürmüşler söylenenlere göre :) son albüm de çok iyi olmuş bu arada. kapak oldukça etkileyici.
 
Geri
Üst