Sansamp Gt2 Ile Behringer Ultra-g Kullanmak

arkadaşlar amfisiz direk sisteme girmek için sansamp gt2 yanında behringer ultra-g koymalımıyım yoksa sadece sansamp yeterli olur mu ..ikisi uyum sağlar mı
 
Yalnız; sahnede uzun mesafe (10-15 metre) sinyal taşınacaksa bir DI box bağlamak iyi olur ancak yine ULTRA-G yerine pasif bir DI box olması daha iyi olur bence.
ULTRA-G'den başka bir seçenek yok ise, yine bu kullanılabilir ama üzerindeki kabin simülasyonunun kapalı olması gerekir.

Bir de, sansamp gt2'yi drive tonları için kullanıp, clean'e geçmek için kapatmayı düşünüyorsanız, GT2'yi kapattığınızda amfi simülasyonsuz dümdüz gitar sinyali gönderirsiniz. Böyle bir kullanımı tavsiye etmem. Ancak bir başka sansamp ya da benzeri bir amfi simülasyonu ekleyerek yapılabilir. Ben olsam GT2'de clean-crunch arası bir ton yapar, drive tonuna geçişi de sansamp'ın öncesine taktığım bir başka pedal ile (mesela maxon od 808 ya da benzeri bir OD pedalı) yapardım.
 
arkadaşlar bir sorum olacak sansamp gt2 ile birlikte over drive pedalım var. direk sisteme girmek için behringer ultra g almam gerekir mi. zira over drive kabin simulatörü olmadan sıkıntı olur diyorlar. sesin sinek vızıltısı gibi geleceğini söylüyorlar.
 
Ben bir dönem Sansamp GT-2'yi Ultra G ile kullanmıştım. Şahsen sonuçlarından çok memnundum. Sinan bey'in belirttiği gibi Sansamp tek başına yeterli gelmemişti bana. Belki de benim beceriksizliğimdi. Ancak Ultra G ile gayet güzel ton elde etmiştim.

Sinan beyin diğer önerisi olan Sansamp'ın önüne drive pedalı koymak kaçınılmaz bir harekettir. ben Boss OD-3 ile o işi görmüştüm zamanında. Sansamp'ın drive ayarını sıfıra yakın yapacaksınız; yani clean crunch arası bir şey. Drive işini de overdrive ile halledeceksiniz.
 
Geri
Üst