Dikey

44554 eklentisini görüntüle Dikey, geçmişte birçok farklı proje ve performansta birlikte çalışmış olan Batuhan Katırcı (vokal),Yusuf Kelpetin (gitar), Serdinç Beşli (gitar), Tuna Halaç (bas gitar) ve Özgür Palalı (davul) tarafından,müzikal birikimlerini ortak bir paydada buluşturmak amacıyla 2013 yılının başında kuruldu.Aynı yıl içinde albüm altyapı çalışmalarını tamamlayan Dikey, ilk albümü olan Kahpe Düşler için 2014 Ocak ayında stüdyoya girdi. Başarılı bir hazırlık ve kayıt sürecinin ardından, 2014 Kasım ayında Onair Media Reflex ile albüm anlaşması imzaladı. 12 Ocak 2015 yılında ilk albümü olan "Kahpe Düşler" raflarda yerini aldı. Grup ilk klibi olan "Kahpe Düşler" şarkısını yayınladı. Daha sonra 2.klibi albümün ilk şarkısı olan "Sen ve Ben" dinleyicilerle buluştu. Klipleri aşağıda izleyebilirsiniz.

post (2).jpg


İletişim adresleri

Dikey | Facebook
Dikey (@Dikeyband) | Twitter


Dikey Kahpe Düşler

 
Son düzenleme:
Enstrümanlar çok başarılı geliyor, ama vokal girdiği zaman sıradan bir alternatif grubu havası aldım. Tabii o tarzı sevenler bunu da sevecektir, ama şarkının genel olarak gidişatını duyabilsem daha hoş olurdu. Özellikle vokalin şarkının genelindeki kullanımı, gitarların sololardaki kullanımı gibi şeyleri duyabilmek iyi olurmuş.
Tabii bir de hiç solo olmaması gibi ihtimaller var; o zaman endişelerim doğrulanmış olur ne yazık ki. Umarım öyle olmaz.
 
Geri
Üst