Jonglör(alternatif rock)-Ankara

dün gece çok iyiydiniz arkadaşlar. ayrıca hepiniz çok sıcak dost canlısı kızlarsınız ben çok sevdim sizi :LOL:
tekrar aynı sahneyi paylaşmak üzere
ayrıca Mama'ya katılmaktayım iki vokalde harikaydı
 
2 hafta önce hem izleme hem de az da olsa tanıma fırsatı buldum kendilerini. kısa zamanda sağlam adımlar atmışlar, ileride sıkça konserlerde izleyeceğimizi umuyorum.
yaz süresince beste çalışma planlarınızı umarım gerçekleştirirsiniz..
görüşmek üzere.
 
açıkçası beklediğimden çook daha iyiydiniz dün akşam müzikal açıdan da kişilik olarak da çok iyi ve samimiydiniz.özellikle ebrunun backvokallerine bayıldım 8O sizlerle tanıştığıma ve aynı sahneyi paylaştığımıza çok mutlu oldum.umarım yeni organizasyonlarda yine birlikte yer alırız. başarılar diliyorum..görüşmek üzere ;)
 
yolcu konserinde seyircinin azizliğine uğrasalarda genel olarak iyi çaldıklarına kanaat getirdiğimiz gruptur. Davulcu arkadaşımızın hiç metronom ve ritm kaçırmayışı bizlere drummachine programını hatırlatmış eğlenceli anlar yaşatmıştır. Çiğdem'in sesini daha güzel daha güçlü bir ses olarak bekliyorduk ama olsun yine de biz aşağıda müzikal anlamda zevk verici anlar yaşadık.

Ayrıca : (bkz:foruma ekşisözlük tadında yorum girmek)
 
yolcu da izledim tesadüfen,
uzun saçlı gitaristle basçı dışındakiler neden sıçadurdular anlamadım.
o kadar , övdüğünüz kadar iyi göremedim ben, vokal haykırdı böğürdü, diğer bıdık gitarist saçmaladı durdu. baterist şarkı söylesin bence. sesini daha iyi kullanıyor kanımca.
ne diyim, yolunuz açık olsun.
 
bi de okudum azcık yazılanları, kardeşim herkese yazdıklarınızı gelip burda da yazıyorsunuz, bunca grup var, farklı olanlar kendini belli ediyor da gerikalanıneden hala poh pohluyorsunuz? sizin gubunuz da poh poh lansın diye mi ? herkesin en az 1 grub var ya hani artık, ona mansuben
 
bi de okudum azcık yazılanları, kardeşim herkese yazdıklarınızı gelip burda da yazıyorsunuz, bunca grup var, farklı olanlar kendini belli ediyor da gerikalanıneden hala poh pohluyorsunuz? sizin gubunuz da poh poh lansın diye mi ? herkesin en az 1 grub var ya hani artık, ona mansuben
 
atesbaz demiş ki:
yolcu da izledim tesadüfen,
uzun saçlı gitaristle basçı dışındakiler neden sıçadurdular anlamadım.
o kadar , övdüğünüz kadar iyi göremedim ben, vokal haykırdı böğürdü, diğer bıdık gitarist saçmaladı durdu. baterist şarkı söylesin bence. sesini daha iyi kullanıyor kanımca.
ne diyim, yolunuz açık olsun.

yolcu konseri yorumların çok doğru o gece çok fazla teknik problem ve tatsızlıklar yüzünden iyi değildik .. mesela öne gelip her hareketimizle yerinden oynayan ve temazsızlık yapan adaptöre ve onu takmak için şarkı aralarında cebelleşne bizlere baksaydın belkide niye gitaristimizn aralarda saçmaladığını anlardın :) ve forumda yapılan yorumların hepsi aynı konser için yapılmamış dikkatini çekeriz. ve dikkat edersen bu forumda tüm yorumlar saygı çerçevesinde yapılıyor ... ;) yinede yorumların için çok teşekkürler...

:arrow: jonglör 12 mayıs cuma saat 12de Ankara Ü. 60 Yıl Şenliklerinde :!:
 
Minibar 'da grubu izleyenlerden biride bendim anladığım kadarıyla yolcu konseri çok iyi geömemiş ancak minibarda insanları çok iyi eğlendirdiler.
Gruba yapılabilecek tek eleştiri arsa o da seyircinin durumuna göre sahne performanslarının değişmesidir.bu kadar yeni bir gruptanda memleketteki çoğu albümlü grubun bile yapamadığı şeyi beklmek haksızlık olur diye düşünüyorum.
Bence aynen devam kızlar gün geçtikçe dahada iyiye giden bir performans yakalayacağınıza şüphem yok.

Cumartesi günü iiçinde ayrıca teşekkürler.
Yeniden başka konserlerde daha büyük sahnelerde daha iyi sistemlerle çalışmak dileğiyle:)
 
Selamlar, bendeniz arkadaşım Burcu'nun daveti üzerine Minibar'da sizi izlemeye gelmiş ve nasıl olduğunu anlamadan kendimi sahne teknisyeni ve tonemaister olarak bulmuş şahsiyetim.

Programınız başında teknik sorunlarla uğraştığım, ardından da başka biryere davetli olduğum için çok fazla izleyemedim. Ama ilk 3-4 şarkı için diyebilirim ki bence grupta ışık var, iyiydiniz, dilerim zamanla daha da iyi olacaksınız.

Bildiğim kadarıyla grup sahne performansında yeni, bu bağlamda yapılan eleştirilerin de yapıcı olması gerektiğine inanıyorum. Sonuçta bu iş, ne evde şarkı söyleyip enstrüman çalışılarak, ne de 15-20 metrekarelik kapalı bir salonda tam kadro prova yapılarak öğrenilebilecek bişey değil. Bu iş ancak izleyici karşısında sahne tozu yutmayla öğreniliyor. Buna göre de eleştrilerin töleransı ayarlanmalı bence.

Bu arada grubun sahneye çıkmadan önceki heyecanına, duygu yoğunluğuna tanık oldum. Dilerim bunu hiç kaybetmezsiniz. Sizleri daha iyi yerlerde, daha iyi performanslarla sahnede görmek dileğiyle... başarılar...

NOT: Sound konusunda bi kusur olduysa gruptan ve izleyenlerden af diliyorum. Eldeki ekipmanı, enstrümanların yarısının sahne içinden yarısının sistemden geldiğini göz önüne alırsak elimden ancak bu kadarı geldi...ki zaten asıl uzmanlığım da değil ama iş başa düştü o gece. Bu arada soundla uğraşan diğer arkadaşın da hakkını vermek lazım, sonuçta ben kaçtım, o mekanda kaldı ;)
 
ne ki saygı ? saygısızlık mı etmişim :)? kırıcı olmak başka saygısız olmak başka .
adaptör meselelerinden haberdarım, ama solo diy eçalınan saçmalıktan haberdar olmak istemem mesela, perde de nereye basacağını unutan bilmeyen şaşıran gitaristi savunma bana.
bir iş yapacaksan iyi yapacaksın tek mesele bu. iyi konserleriniz muhakkak olmuştur, nasıl ki ben yolcudan bahsederken kötü konuştum, nasıl ki diğer yorumlar iyi konserlerinize denk gelmiş, aynen öyle. iyi , iyi de kötü mü iyi değil ?

yolcu kötüydü , kimin suçu olursa olsun jonglör o gece iyi değil di. bu kadar.
yani jonglör isterse piri olsun, isterse albümleri milyonlarca satılmış olsun , o gece berbattı.
 
grubun ismini ankara üniversitesinde konserden sonra öğrendiğim sevdiğim bir grupsunuz. fakat daha hiç bir konserinizi izleyemedim.o zaman diyeceksinizki e nasıl sevdin o zaman :) hemen açıklayayım : studyoda öyle sağlam bir sound bulmuşsunuzki insan studyo dışında durduğunda bile dinleyesi geliyor :) canlı performansınızı çok merak ediyorum açıkcası.. son olarak solistleride ayrı bir bıdık diyeyim :p :D
 
anaa!! ben size oraya seyirci toplayayım o zaman :) var bir kaç arkadaşım orada, onlarda arkadaşlarını getirse tamam işte :D başarılar..
 
aksam mukemmel bir performans sergilediniz ebru benim istedigim sarkiyi calmadi ama neyse birdaki sefere artik...
 
Geri
Üst