Jonglör(alternatif rock)-Ankara

selam çiğdem ben erbıl 9 haziranda umarım dınlemeye gelirsin yada grup halınde gelirsiniz buarada kızlar kastamonu konserınız nasıl geçtı ya yenı grubuma ılk konserıme çıkıyorum nasıl bisey olcak bılmıyorum ama yolcuyu inletıcez hepınızı beklerım :twisted: NOTLIKE--BASS
 
TAHSİN BANGUOGLU KONSER İ

Bende sizi Hüseyin İle ön sıralardan izledim Rastalı bi kişi hatırlamanız için yazdım :p Çigdem e gözüm takıldı en cok baya iyi söledi
sahnede canlı idi yani ben bu kadar beklemiodum sizden davuldaki arkadaş ta baya iyi idi ve cesaretli idi back vokal yapmak ve davul çalmak her kulun işi degil bu arada elktro gitardaki arkadaşlar ve bas gitardaki arkadaşta iyi idi onlarda kırılmasın tabi bi kaç hatanız oldu ama genel e yorarsak iyi idiniz davulcu baget i düşürdü gördüm seni :) kaçmaz bende bende davulcuyum ;) gitarınızın en üst teli koptu ama siz yılmadınız devam ettniz diger arkadas efektör ü emanet almış galiba :p konser başlamadan orda biraz sorun yaşadınız ama ne desem boş yani bütün kötülükleri saysamda siz iyi idiniz ve beni gercekten sasırttınız sizi tebrik etmek için gelecektim ama yanınız baya kalabalıktı artık baska bahar a kaldı sanırsa :9 kendinize iyi bakın başarılar ;)
 
bizim yurtta verdiğiniz konser harikaydı özellikle ebru bateride dehşettiı umarım bu şekilde devam eder en kısa zamanda başka bir konserinizi izlemek istiyoruz başarılar arkadaşlar
 
keziah jones un bateristi aklıma geldi yolcu konserinde...hem çalıp hem vokal yapan bi baterist..sesi de güzel...bence ikisini bir arada götürmeye devam ederse bu kız patlar..ses güzel zaten..bateri çalışınıda geliştirdiği zaman eminim ilkler arasına girer ( türkiyede)

çiğdem vokalin iyi de değil kötüde değil..ama sahne haimiyetin iç açıcı diil..sonuç olarak sen vokalsin ve seyirci senin ağzına bakıyor..sen onları gaza getirmelisin..

gitaristler lütfen gitarlara iyi davranın onlarla boğuşmayın..

basçı çok rahat sakız falan çiğniyo..keşke o rahatlığını kaybetmeden çok daha iyi çalabilse..

benden bu kadar..

kim miyim..?

twist-off un kısa sürelik beraber olduğu bi şahıs..
 
kızlar özellıklede çiğdem takma bu adamı kafana çünkü sizin nasıl insanlar olduğunuzu bilenler biliyo ve nasıl müzisyen olduğunuzuda biliyolar kımseyle polemığe girmeyın bizim grupun halını görüyosun burda bile kavga içindeyız ınsanlarla
 
ya arkadaşlar! ey gençlik! sakin olun bi yaw.. biz alıştık forumlara armağan çağlayan misali yorumlar yapılmasına, sizde alışmak durumundasınız. bir memlekette herkes müzisyen olursa durum böyle olur tabi. kimsenin bizim nasıl müzisyen olduğumuzu bilmesinede gerek yok, biz birşeyler yapıyoruz, dinleyen dinler( niye dinlediği de kendinde saklıdır ), dinlemeyen oturur. Bu kadar!
 
:oops: :oops: :oops: walla utandırıyosunuss !!

yazılanları okuyordum bi flashback olayı yaşadım arkadaşlar :) yolcu,kastamonu,minibar falan derken anlatıcak güzel anılar edinmişiz iyi ya da kötü..herşey gönlümüzce olsun isterdik ama insanız işte hatamızda oluyo atağamızda!!ama eleştiriler genel olarak duygulandırıyor beni..bu arada ben davul aletini çalan ve back vokal yapmaya çalışan elemanım..
sizlerin yüreklerinizde ruhunuzda pozitif etkiler yaratabiliyorsak ne mutlu bize ne mutlu bana..tüm müzik severlere kocaman teşekkür :taptim

yakında görüşmek üzere güzel yurdumun güzel insanları!!
 
Arkadaşlar başarılar hepinize fazla taımıyorum 1 kere gördüm ama.. Çiğdemcim hariç tabi:) ne yazıkki stüdyoda görebildim sadece ama nasıl çaldığınızı biliyorum.. kız gruplarında favorimsiniz:) Gelmeye çalışacağız konsere..
 
arkadaşlar durum burdan faciaa gibi görünüyor :( müzisyenliğin kitabına sığmayacak metinler okuyorum walla :) işin şakası jonglör adına bu tür tatsız yazışmalara sebebiyet veriyorsak bu formu kapatmak en doğru seçim olacak sanırım..iş yetenek konuşturmaya kapışmaya falan varmış..teknolojinin nimetlerinden yararlanalım derken kafa göz yarmayalım bence..birileri bişeyler yapar birileri yapılan bu bişeylere ilgi duyar eleştirir sever ya da sevmez ..olaylar çığrından çıkmadan (ki ne zaman foruma girsem flash flash flash!!! yani) sadece müzik konuşalım sevgili müzik severler..

Ben jonglör adına bize ayırdığınız zamanınız için kocaman teşekkür ediyorum..saygılar,sevgiler arkadaşlar...

Bu arada jazz-bone tapıyorum falan demişsin...abi çok saol da gerçekten utandırıyosun :oops: ..neyse yine de teşekkür ederim :)

Jonglör-Davul.
 
holocaust demiş ki:
ya arkadaşlar! ey gençlik! sakin olun bi yaw.. biz alıştık forumlara armağan çağlayan misali yorumlar yapılmasına, sizde alışmak durumundasınız. bir memlekette herkes müzisyen olursa durum böyle olur tabi. kimsenin bizim nasıl müzisyen olduğumuzu bilmesinede gerek yok, biz birşeyler yapıyoruz, dinleyen dinler( niye dinlediği de kendinde saklıdır ), dinlemeyen oturur. Bu kadar!

sonra buna uyuz diyince niye diyosun falan diyolar..

:)

yarın için başarılar tekrardan sahneden geç inip zaten 30dk olan süremizi daha da kısıtlarsınız diye tam tamına bir kilo çürük domatesle en önde dinliyor olucam.
görüşmek üzere :)
 
Jongler e başarılar dileriz eski vokalistimiz çiğdemin bulunduğu nadide bi gruptur kendileri ilk defa yarın izlicem sahnede bizde 13.20 de Fas-On Olarak Nermin Çekiç te olucaz çiğdem bekleriz biraz erken ama :)

Başarılarınızın devamını dilerim...
 
ebru yetenek kapıstırmaya kalkısıyosunuz demıssınız ama lafı ben açmadım adamın iletısını okumadın yada daha dıkkatlı okumalıydın baska dıycek bısey bulamıyoruum neyse yolunuz açık olsun ve sunu söyleyeyım kım nederse desın benım hakkımda artık kımseye cevap vermıycem gerksiz polemığe gırmıycem insanlarla
 
arkadaşlar bugn nermin çekiçte ellerinize sağlık bizm bi problemimiz olduğu için detaylı dinleyemedim ama son 2 parçanız gayet güzel geliyodu çiğdem o kadar geniş alana güzel hakim oldun hepinizi tebrik ediyorum...
 
yorumlar için sağolun arkadaşlar :LOL: bu arada bize biraz geç yorum yapanlar :arrow: yolcudan sonra bayaa konser verdik :p hatta bi tanesinde 2000 kadar kişiye ve yaklaşık üçbuçuk saat...
ben olsam bi grubun vokalinin sesinini beğenmiyosam o grubu dinlemezdim. ama yine de dinleyim de daha doğru yorumlar yaparım belki diyosan konserlere bekleriz sevgili tromboncu arkadaş;)
 
Geri
Üst