Jonglör(alternatif rock)-Ankara

jonglör 23 haziran cuma günü yani yarın,
21 civarı biziz rock barda sahnede :!:


:arrow: eğitimi nedeniyle fransaya gitmek durumunda olan gitaristimiz dilek başaranın(kendisine burdan sevgilerimizi yolluyoruz :p)yerine,aramıza katılan yarın bizlere eşlik edicektir ;)
 
Çiğdemcim kastamonuda çıkmışsınız bi arkadaşım söyledi orda okuyo çok beğenmiş.Bencede güzel geçmiştir.Ya cidden çok tatlısınız umarım devamı gelir.Bi ara yine birlikte sahne alırız belki... 8)
 
Jonglöre kayıtları esnasında bizi kısırsız elmasız ve zeytinyaglı fasülyesiz bırakmadıkları için teşekkürü borç biliriz . Bizde size kayıtların en güzelini yapamaya çalışacağız :)
 
gitaristini bilirim bu grubun(filiz),çok tatlıdır :)
sizide geçen bizizde izleme fırsatı buldum,sahneye çok yakışıyorsunuz (doğal olarak :D) aynı zamanda iyi çalıyorsunuz...
başarılar...
 
:arrow: jonglör bugün itibariyle nokiasupersound müzik yarışmasına bestesini koymuş bulunmaktadır.cover çalışmalarımızda bizimle birlikte çalışan fakat sağlık problemleri yüzünden beste çalışmalarımızda bizimle çalışamayan vokalimiz çiğdem açıkgözün yerine kayıtta davulcumuz ebru kandemir vokalleri üstlenmiştir.yarışmaya katılan herkese başarılar diler desteklerinizi bekleriz :)

:arrow: kayıt sırasında başta özgür yıldırım(green) ve serkan okumuş(karnaval)olmak üzere herkese ilgi ve destekleri için teşekkür ederiz ;)
 
Ginoobili demiş ki:
güneşten korku dinlemiştim önceden bu forumda görmek sürpriz oldu..

tebrikler güzel çalışmalar yapıyosunuz başarılarınızın devamını dilerim...

güzel yorumlarınız için teşekkürler ;)

:arrow: jonglör uzun bir aradan sonra, 21 ekim cumartesi günü saat 19:00 sularında yolcu rock bar'da sahnede.herkesleri bekleriz :!: ;)
 
jonglor demiş ki:
:arrow: jonglör uzun bir aradan sonra, 21 ekim cumartesi günü saat 19:00 sularında yolcu rock bar'da sahnede.herkesleri bekleriz :!: ;)

8O
Ohow,tamam bu c.tesi beraberiz o zaman! :)
Güzel bir gece olacak,erken gelip sizi dinleriz artık,zaten Filiz'i ne zamandır görememiştim,çok iyi oldu...
Filiz hep beraber bi kahve içeriz artık orda ;) :)
C.tesi görüşmek üzere,hoşçakalın...

NOT: Kerem sende geldikten sonra ardından bizi dinlemessen daatırım! :D
 
İŞTE JONGLÖR'ÜN YOLCU BAR PERFORMANSINDAN GÜZEL BİR KARE

img0098hb6.jpg



Altısekiz'in Vocal'i Samed Erenler'inde AUDIOSLAVE'den bir şarkı ile misafir olduğu performans çok başarılı geçti.Hepsinin ellerine sağlık.

Bu arada hemen haberi vereyim.

Jonglör Her Cumartesi Yolcu Bar'da 19:00-21:00 saatleri arasında sizlerle:)
 
evet evet çok güzel bir performans izledik bu akşam Jonglör den. artık biz de çarşambaları yolcu da olduğumuza göre bol bol aynı sahnelerde olacağız demektir 8) en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere efem saygılar sevgiler...


seyfi
 
Tebrikler kizlar. bar programini almaniza sevindim.
guzel bir gun ve uygun bir saat.ara ara ugramaya calisacagim.
bu geceki performans da bu haber kadar guzeldi.repertuarinizi begendim,sound da tatminkar.
ilerisi icin basarilar hepinize :)
 
Geri
Üst