Jonglör(alternatif rock)-Ankara

abi bir anlasanız benim ''ciddiyemi aldiniz'' dememin sebebi - 2 . kez soyluyorum Deerrudolf'un geyik yapmak amaciyla ''davulcu zorla indirdi vokali sahneden'' demesiydi..''ciddiyemi aldiniz '' ile '' davulcunun zorla vokali indirmesi''ni ciddiyemi aldiklarini soyledim..yani geyik yaptigimizi...
kimseye bulastigim filan yok...
 
Yahu muhterem ahali; şurada iki senaryo yazdım, eğlenelim dedim sizin de katılacağını düşünerek ama herkes ciddiye almış. Bilsem yapmazdım. Yok bundan sonra geyik meyik size.

Ayrıca benim senaryom ve geyiğim yüzünden neden dipdırimır'a yükleniyorsunuz ki? O burada Sezercik'ten öte bir rolde değil aslen. :LOL:
 
Herkese teşekkürler, tüm yorumlar ve yazılar için. Bizler elimizden gelenin en iyisini yapmak için çabalıyoruz, yapmış olduğunuz bütün eleştiriler bizim için önemli bir yere sahip. Bundan sonra bubu nunda dediği gibi cuma Echoes; cumartesi de Gestapo dan evvel çıkıyoruz.
Haftaya herkesi Yolcu ya belkiyoruz :)
 
Kızlar afişlerinizi hazır edin artık ...
Bok gibi ortamımız var biraz reklam yapalım da işe yarasınlar;)
Daha sizi duymamış bisürü insan bana tesekkür eder yaniiiiiiiiiii "Çok güzel bi grup,geçen dinledik,bundan sonra hep ordayız" diye :D
 
DeRiN_Su demiş ki:
Çiğdem bende güzel fotolar,videolar var yaw
onları değerlendirelim de besleme namından kurtul:p
dün beni aramadın çok darıldım bu arada:(
cnm arayamadığım için özür dilerim kızmaa :(
en yakın zamanda görüşelim ve halledelim foto ve video işini ;) valla madara ettiler beniii :cry: :)
 
Arkadaşlar demiştikya bundan böyle her cuma ve cumartesi Yolcu dayız. Bu haftalık cuma akşam çıkamayacağız, amaaaaaaaa cumartesi yolcudayız 19 - 21 , bilginiz ola.
 
jonglorilancopyfh6.jpg


:arrow: JONGLÖR HER CUMA-CUMARTESİ SAAT 19-21 ARASI YOLCU'DA ;)
 
tanıdığım birçok gruptan daha iyiydiniz, tanıdığım bir çok "artiz"den çok daha sahneye yakışıyorsunuz tebrikler başarınızın gittikçe artarak devamını dilerim
 
arkadaşlar hep gerilerden topluyorum ilk sayfaya taşıyorum
lütfen bu kadar suskun olmayalım
hakeden gruba hakettiğini verelim ve yukarda tutalım
kızıyorum haaaa
 
:)

Arkadaşlar haftasonuna bekliyoruz forumdaki herkesi, cuma ve cumartesi akşam 19 -21 arası yolcudayız.

Bu hafta haftanın şık ve rüküşlerini seçicez kaçırmayın :p
 
arkadaşlar afiş süper dimi? :roll: kastamonu konserinden bir kare hehe suratıma yakından bakarsanız gözlerim şaşı ayrıca dil çıkarıyorum. yolcuya teşekkürlerimi bir borç bilirim saolsunlar çok uğraşmışlar :LOL:
 
Geri
Üst