Sınır (Rock) - Adana

Bugun grubumuzun davulcusu kardeşimiz Aykut ACARLAR'ın değerli abisi Hamit ACARLAR'ı acı bir olaydan dolayı kaybetmiş bulunuyoruz acımız büyük , yanımızda olan herkese teşekkür ederiz merhuma allahtan rahmet kederli ailesine sabır ve başsağlıgı diliyoruz.

Ayrıca Rock Tatili Foça'da sahne alamayacağız bizim için oraya gelen herkesten özür diliyoruz.
 
Metro sokağı gençliği sikerrrr, nerde o galeryanın arkasında dostlarla hayatı sorguladığımız günler amq. CcC hayat zor inci kor CcC
 
Merhaba Arkadaşlar,

SINIR ile ilgili gelişmeler var hemen aktarayım. Yaptığımız besteler içerisinden 10 tanesini seçerek ilk albümü oluşturduk. Bu albüm MMA Stüdyolarında kayıdettik. ( www.mmastudyolari.com ) Grubun prodüktörlüğünü üstlenmesinin yanı sıra Kayıtlarını ve Mix'lerinide Mert Medeni yaptı. Mastering ise Grammy ödüllü ayrıca The Cure, Red Hot Chili Peppers, Tupac Shakur ve Iggy Pop gibi efsanevi müzisyenlerin albümlerinde çalışan ve masteringlerini yapan Evren Göknar a ait. ZET müzik tarafından çıkarılıcak olan ilk SINIR albümü ''Gerçek Yeni Bir Rol'' adıyla kısa bir süre içerisinde bütün müzik marketlerden ve bizlere mail atarak ulaşabiliceksiniz.

Web sitemizde albümden ''Küçük Kadınlar'' isimli parçamızı yayınladık mutlaka dinleyin! Myspace de ise daha 2009 yılında ''Susturmadım'' isimli parçamıza çektiğimiz klip ve ''Yalnızlık zor gelir'' in canlı performans videolarını izleyebilirsiniz. Rica ediyoruz olumlu veya olumsuz yorum yazın, yorumlarınız bizim için çok önemli.

SINIR Resmi Web Site : http://www.snronline.net
SINIR Myspace : http://www.myspace.com/sinirband
SINIR Facebook fun page : http://www.facebook.com/pages/SINIR/26918835352?sk=info
 
Merhaba arkadaşlar,

SINIR grubu ilk albümleri ''Gerçek Yeni Bir Rol'' ile müzik piyasasına giriş yaptı. Albümün ilk klibi ''Küçük Kadınlar'' isimli parçaya çekildi ve şu anda müzik kanallarında dönmekte.

SINIR - Küçük Kadınlar
 
sustramadım sarkısına bıttım =).

ozellıkle ıntrosu oldukca ıddıalı ve sarkı ıntro ıle ıddıa ettıgı performansı verıyor.

basarılar,iyi çalışmalar...
 
Teşekkür ederim :) Yeni klibimiz Düşmemek Adına yı mutlaka izleyin. Yorumlarınızı bekliyorum... Bizim için çok önemli!

 
Tamamen kendi fikrim olarak;

Sarkının sound'u mor ve ötesi tadında oldukça dolgun ve hoş olmuş.Fakat Vokaller biraz tek düze gibi.Yani dinlerken sürekli aynı şeyi söylüyormuş gibi.Ama dedğim gibi bu benim şahsi görüşüm.

Klip ve sound oldukca basarılı.Kesinlikle olumsuz bir yorum olarak düşünmeyin...

Tekrardan Başarılarınızın devamını diliyorum...
 
Merhabalar arkadaşlar,

Albüm' den ''Aşk Bulur'' isimli parçamıza klip çektik... Klibin yönetmenliğini Tufan Şimşekcan (Atom Film) üstlendi. Hikaye kısmı ''KAFE'' adlı kısa film den alındı, performans kısmı da adana da çekildi. Klip in hikaye kısmında değerli oyuncular Ruhi SARI ve Şevval SAM TEKİN de bulunuyor.

SINIR - Aşk Bulur
 
Geri
Üst