Rocka (Hardcore - Numetal) - Ankara

Şarkılarınızı dinledim, izledim gerçekten güzeller, elinize emeğinize sağlık. Bir canlı izleyemedim sizi, konser var mı yakınlarda?
Siteniz de hoş olmuş bu arada. Görüşmek üzere :)
 
ahahah size niye başkaları forum acsınki lan :D
kendi kendi forumunuza kendinizden başkası yazmıo.
kaldıki vokaliniz 2 gün önce rockerlere küfür ediyordu simdide gelmiş rock müzik yapıo allamın rapcisi sizin emeğinize saygım olmasa cok sey yazardımda nese artık ahahaha
 
kendi forumumuza kimse yazmıo zira www.rocka-base.com da.kendi forumumuzda yada anatolianrock da yazıolar buraya yazanın yazmayanın canı saolsun...bizden başkasıda bizim adımıza forum açmış ne yazıkki çöpten bakabilirsin...halil müziğe rocka yla başlamıştr dolayısıyla hiç kimseye edilen bi küfür yoktur... rapçi rockçı tartşması 15 sene öncesinin blue jean dergilerinde kalmıştır çocuk gibi devam ettirceksen başka yerde yap...sıkıntın kimleyse direk onunla temasa geç terbiyesizliğin lüzumu yok çok net delikanlısı gördük
 
Son yaptığınız videoyu izledim.Güzel işler çıkarıyorsunuz... Çıkarmayada devam edeceksiniz... Uzun zamandır canlı izleyemedim sizi konserlerinizde de tekrar izlemek istiyorum. Başarılar..
 
Bol şans beyler böyle devam güzel işler çıkarıyorsunuz..

Benim RockA'da çalıştığım zamanın aksine altyapıya daha çok önem veren,içeriği dolduran bi RockA gördüm karşımda (bknz: herkes herşey) Başarılar... ;)

Kayacan Dağıstan :)
 
glgeafikucukvo5.jpg
 
Geri
Üst