Manyetik Çerçevesi Vidaları Ve Yükseklik Ayar Vidaları Nereden Bulunur?

Merhaba. Başlıkta sorumu belirttim. Schecter Solo 6 Custom gitarımın manyetik çerçevesi vidaları ve yükseklik ayar vidalarında paslanma var. Değiştirme işine gireyim dedim ama Bursa'da hangi nalbur ve hırdavatçı benzeri yere baktıysam bu vidalardan bulamadım. Manyetik çerçeveleri de vidasız satılıyor. Thomann gibi sitelerde bunları bulmak mümkün ama 3-5 liralık şeyler için 30 avro kargo parası ödemek istemiyorum. Değiştirmem zorunlu oldu çünkü manyetik yükseklik ayarı yapmak için paslı olan vidaları baya zorladım. Tornavida giremeyecek kadar paslıydı ve şu an o kısımlar yalama olmuş durumda. Nereden bulabileceğimi bilenler bilgilendirirse çok sevinirim.
 
Bulamazsın. Tek yol: www.stewmac.com
Ebay'de de şansını deneyebilirsin. Bir de şöyle bir önerim olabilir, sahibinden satılan, dandikten humbuckerları alıp, onu parçalayabilirsin. Yani hem vidalarını alırsın, hem yedek dandik manyetiğin olur.
 
Hocam bu memlekette gitarla ilgili küçük parçaları ıvır zıvırları bulmak çok zor. Benim gitarın da köprüdeki saddle kırıldı her yere baktım bulamadım ne yapacaz bilmiyorum ama Cooldog'un defiği çok mantıklı
 
5 hafta sürmez ama temizinden bir 15 gün sürer, genelde ben sipariş verdikten 2 sonraki pazartesi ulaşıyor bana.

Valla bende minimum 3 hafta sürdü hep. Ama bu tür işlerde şans yoktur bende zaten.

Bu arada 9-10 siparişimden (elektronik ıvır zıvır, vida, control plate, potans düğmesi,..) sadece birisi elime ulaşmadı, o da herhalde kapıda çalınmıştır. Pek de riskli değil yani..
 
Doğrudur, bana da geç ulaştığı oldu. Biraz şans işi, bir de uzakdoğuda belli günler gemiler kargo taşıyor, aynı güne den gelirse çabuk ulaşır, gelmezse otomatik diğer seferi bekliyorsunuz, o sebeple beklenilenden geç ulaşıyor.
 
Stewmac iyiymis. En azindan Thomann gibi 30 € kargo istemiyor. Ebay dan de bakayim, cok tesekkurler.

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Solo Musıc de var ben yeni aldım Ibanez için. Eger bana sendeki vidalardan birer örnek yollarsan ben onlari Solo Music'e götürür sana yenilerini alırım. Bende fazladan yay olması lazım eve gidince ona da bakarım.
 
Arkadaşlar hepinize teker teker teşekkürler. Çok yardımcı oldunuz. Bahsettiginiz çözümleri deneyeceğim

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Vidaları Ankara Evrensel Müzik'teki Kenan Turgut'tan temin ettim. Çok cüzi bir ücret karşılında vidaları 1 günde kargo ile gönderdi. Kendisi gerçekten çok yardımsever biri. Bu konuda sıkıntı yaşayanlar ona ulaşabilirler.

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geri
Üst