Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

Merhabalar. Genellikle The Raconteurs, The White Stripes, Arctic Monkeys, Nirvana ve The Rolling Stones dinliyorum. Bütçem herşey dahil 2 bin lira. Yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.
 
Merhaba giriş - orta seviye arasında metal, hard rock (Avatar, A7x, Slipknot, Metallica, Iron Maiden, Black Sabbath vb) için gitar önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Konuyu yanlış yere açtı isem kusura bakmayın yeni üyeyim
 
Son düzenleme:
Herkese merhabalar, yeni üyeyim o nedenle konuyu doğru yere açıp açmadığımı bilmiyorum, eğer yanlış yere açtıysam moderatör arkadaşlar taşırsa memnun olurum olurum. Gitara yeni başlayacağım ve haliyle gitar satın almak zorundayım, başlangıç gitarı diye kötü bir gitar almak istemiyorum ikinci el olarak orta kaliteli bir gitar düşünüyorum sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var.


Hocam şöyle kendi gitarım isterseniz bir göz gezdirin isterseniz deneyebilirsiniz biraz daha normali üstü sertlikte tonlara sahip orta seviye gitar
 
Arkadaşlar merhaba, Dolar ve euronun fiyatının yükseliş sebebiyle ülkemizde gitar fiyatları mâlum. 2.el piyasasıda acaip kötü bunuda görmezden gelemem..
Belirttiğim fiyata (5.000-5500) TL civarlarında alabileceğim en iyi gitar ne olur sizce? Mümkünse usa yapımı olmasını diliyorum... yoksa bu gidişle EVH wolfgang spec. japan gitarı alacagım bu fiyatlara :)
Almak istedgm gitar aslen
fender strat-tele
Gibson lp-sg-flyin v. Yokmu çevrede dostlar faded studio harici iyi bi gibson? Yada tavsiyeniz varmı şudur diyeceginiz. Tür farketmez herseyi çalmak isterim.
Teşekkürler..
 
2. gitarımı almayı planlıyorum. Ama bir türlü ne alacağıma karar veremedim. İnternet'te fikir almak için baktığım çoğu yerde "dinlediğiniz müziğe göre alın" diyor ama çok birbirinden farklı şeyler dinleyip seviyorum. Dinlediklerimin arasında seçim yapıp "en çok bunu seviyorum" diyemem. Şu anda strat ve les paul arasındayım.
 
Klasik gitardan elektro gitara geçeceğim çoğunlukla rock dinliyorum amfi hariç 1500 civarı bir bütçem var ne almalıyım neyi almamalıyım yardım ederseniz sevinirim
 
Geri
Üst