Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

Merhabalar, 4000 TL bütçem var ve elektro gitar almak istiyorum. Bu konuda tavsiyeye ihtiyacım var başlangıç seviyesinde değilim orta ve ileri seviye olacak şekilde bir gitar düşünüyorum. Bir grupta çalıyorum, yeri geliyor duman yüksek sadakat yeri geliyor Metallica Gunsn Roses çalıyoruz bu şekilde önerilerinizi bekliyorum teşekkürler herkese.
 
İbanez jem jr VS ibanez 350ex VS ibanez 350dx Arkadaşlar bu 3 gitar arasında karar veremiyorum. 4000tl bütçe var. Bu üç gitardan hangisini önerirsiniz veya kendi öneriniz var mıdır? Şimdiden teşekkürler
 
4000 TL ye bunların birini mi alacaksin gerçekten 😂 ? Para gerçekten hazır mi yoksa aylar yillar sonra birikmesi hayal edilen bütçe ile acilan başlıklardan biri mi bu?

O kadar ibanez prestige, fender strat dururken...
 
4000 TL ye bunların birini mi alacaksin gerçekten 😂 ? Para gerçekten hazır mi yoksa aylar yillar sonra birikmesi hayal edilen bütçe ile acilan başlıklardan biri mi bu?

O kadar ibanez prestige, fender strat dururken...
Hocam şöyle bir ihtimal var mesela ben de gitarımı alırken böyle bir durum vardı. Kredi kartında taksitle 4 binlik limit oluyor o yüzden sıfır almak zorunda kalıyor insan.
Ha GET var diyeceksiniz bu seferde çok fazla 500-600 lira fiyat farkı çıkabiliyor. İnsan o zamanda sıfır alayım bari diyor. Ama tabii 4 bin liraya sıfır almak bu dolar kuruyla biraz absürt kaçıyor.
 
Merhabalar, daha önce squier bullet stratım vardı emekliye ayrıldı artık. çok fazla da gelişebildiğimi söyleyemeyeceğim. emg pickup lı gitarlara bakmak istiyorum. metallica, avenged sevenfold tarzı müzik yapmak istiyorum daha çok. Aklımda Schecter C 1 Platinum var (ikinci el). satan varsa iletişime geçmesini rica ediyorum istanbul civarlarında. ayrıca önerilere açığım
 
Anladığım kadarıyla sıfır bakıyorsunuz ancak 4 bin liraya 2.elde 6-7 bin liralık çok rahat daha iyi gitarlar alırsınız.
Meksika strat bakabilirsin istersen veya benim şu gitar çok hosuma gidiyor bakabilirsin istersen.

üstüne de amfi alırsınız
Bu gitarı kullandım gerçekten hoş alınabilir ama aynı grupta çaldığım kişi kullanıyor :(
 
Hocam emg diyince gözüme şu çarpıyor bir kaç gündür sadece manyetik seti şu an 700 lira ikinci elde

bi bakın isterseniz geri kalan bütçeyi amfiye ayırabilirsiniz sadece ufak bir fikir
yorumun için teşekkür ederim. evet fiyat iyiymiş fakat bolt-on neck olmamasına özen gösteriyorum. ayrıca amfim var. (marshall mg 15 cf)
 
İkinci elde de sıfır gibi gitarlar bulmak mümkün. Mesela bu gitar kardeşimin, ilanda yazılanlar tümüyle doğru.


Ayrıca Ibanez prestige ile yukarıdaki gitarlar arasında ciddi kalite ve sap farkı varken ve piyasada cidden çok iyi prestige'ler varken ben acırım açıkçası gidecek paraya.

İlla sıfır olacaksa o zaman

IBANEZ RG350DXZ DVM Dark Violet Metallic Elektro Gitar - Zuhal Müzik


indirimdeyken güzel gitarlar. Bir prestige değil tabii.
 
Geri
Üst