Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

Ucuz olmasından ziyade modeline gore degisiyor aslında tuşede kullanılan agaç cinsi. Les Paul Custom'larda abanoz kullanıldıgı için direk gülse sahtedir dedim. Seri numarası kopyalanmış gitarlardan muhtemelen.
 
yahu kafam iyice karıştı bu aralar. şimdi bende jackson wrmg var, memnunum da gitardan gayet. ama gitara başladığımdan beri içimde bi kelly sevgisi var. acaba diyorum benim gitarı satıp kelly mi alsam (sanırım ke-3'e denk geliyor). Tamamen tipinden dolayı kelly istiyorum, bugüne kadar hiç çalmadım. ne tonunu biliyorum ne klavyesini.
ne dersiniz yapılır mı böyle bişey yoksa salaklık mı olur ?
 
selamlar prs gitar arastırması içersindeydim ancak prs arastırırken uygun fiyatlı godin gitarlara rastladım. biraz inceledim prs'in se serisini almaktan daha mantıklı olabileceğini düşündüm. kafamdaki model 'godin summit ct' .. görüslerinizi almak istedim varsa kullananların, deneyenlerin yorumlarını bekliyorum. buyrun linkteki gitar; http://www.godinguitars.com/godinsummitp.htm
 
Arkadaşlar aranızda yeniyim , Hepinize merhaba

Ben Bir Gitar almak istiyorum Tarzım şimdilik belli değil yeni başlayacağım Kafamda Ibanez GRG170DX var Sizin tavsiyeniz nasıl olur ? Starter olarak Ibanez iyimi ? ( Aklımda Metal çalmak var )
 
Arkadaşlar aranızda yeniyim , Hepinize merhaba

Ben Bir Gitar almak istiyorum Tarzım şimdilik belli değil yeni başlayacağım Kafamda Ibanez GRG170DX var Sizin tavsiyeniz nasıl olur ? Starter olarak Ibanez iyimi ? ( Aklımda Metal çalmak var )

Merhabalar;
Grg170 Gayet güzel bir seçimdir. Gerek klavyesinin inceliği, gerek kaplamasıyla, en önemlisi tonları ile başlangıç seviyesi için önerdiğim başlıca gitarlardandır. Başlangıç hatta kaliteli ekipman ile desteklendiğinde orta seviyeye bile hitap edebilir.
 
Başlıkta belirttiğim B.C. Rich Warlock gitarı alıcam sanırım 1-2 saat içinde . Fakat hala kafam karışık.Gitara yeni başlayanlardanım. Bu gitarla adam akıllı çalmayı öğrenmeyi planlıyorum.yani hamallığımı bu gitar yapacak.Görüşleriniz nelerdir gitar hakkında ? Götürür mü beni acaba ?

Tarz olarak hard seviyorum fakat clean tonlarda çalmam gerekir.
 
Arkadaşlar 1.750 tl kadar bir bütcem var ve artık do drop yapmaktan bıkmış biri olaraktan 7 telli almaya karar verdim.Yaptığım tarz death metal, deathcore,metalcore.Kafamda 2 model vardı schecter jeff loomis nt7 ve schecter special c7 . Schecterlara kafayı takmış durumdayım.Ama 1.750 az para değil(en azından benim için) bu paraya bu bahsettiğim 2 gitardan tarzıma uygun olarak daha iyi alabileceğim modeller önerebilir misiniz? (Fr'siz olması-Setneck tercihimdir). Şimdiden teşekkür ederim.
 
Geri
Üst