Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

bullet modellerin gövdesi ıhlamur(basswood) affinity ise kızılağaç(alder) oluyor. Strat tınısı almak için alder daha çok tercih edilen ağaçtır. Bunun dışında kullanılan malzemenin ve manyetiklerin daha iyi olduğu söylenir. Bullet stratı hiç deneme fırsatım olmadığı için birşey diyemeceğim bu konuda. ayrıca yamaha pasifica serisi de beğenilen bir seri onları da inceleyebilirsiniz.
Pasifica aklıma gelmedi değil fakat squier daha hoşuma gitti.Tabi teknik olarak pasifica öndeyse görünüşe değil performansa önem veririm pasificaları da araştıracağım sağolun.
 
Elektro gitara sıfırdan başlıyorum. Elimde 1300 tl bütçe var amfi+elektro gitar için. Metallica, megadeth, three days grace tarzı çalabileceğim bi gitar istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Arkadaşlar 900tlye humbucker li bir gitar istiyorum çünkü Rock ve metal çalıcam ağırlıklı olarak. Madison Meg2ts modeli vara aklımda bir YouTuber önerdi videosunda tanıttı ben beğendim alınır mı?
 
Sizi Şöyle Alayım Burdan Devam Edicem.
 

bu gitarı satıyorum dostum 1000 TL
 
Arkadaşlat merhaba. İlk gitarımı alacağım cort m600 almaya karar vermiştim ama bugün bir de cort m520 modeliyle karşılaştım 2. El ürünlerde aralarında 400-500 tl gibi bir fark var. Özelliklerini kıyasladığımda hemen hemen aynı(tabi detaylı olarak bi kıyas yapmadım ama) sizce aradaki fiyat farkına değer mi cort m600 yoksa m520 yeterli olur mu başlangıç için( beni en azından 2 yıl falan tatmin edicek sıkmayacak bi gitar almak istiyorum) amfi olarakta vox vt20+ almayı düşünüyorum. Bu konuda fikirleriniz neler yardımcı olursanız sevinirim 🙂 bu arada bütçem gitar+amfi max 2500 tl
 
selam herkese, aklımda bir fender strat alma fikri var. alırsam ya player, ya da vintera 50's alacağım. player serisinin türkiye fiyatı 4500 tl civarı. nakit alacağım için biraz indirim yaparlar sanırım. vintera serisinin fiyatları ise 6500 gözüküyor şu an. onu da pazarlık ile 6000 tl civarına getirebilirim sanırım, nakitte. sizce arada olan 2000 tl'ye değer mi? ikinci el için biraz çekincelerim var açıkçası. ikinci ele o kadar para vereceksem giderim sıfır alırım diyorum kendi kendime. değerli önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
 
slm. sizce hangisi
Epiphone les paul Special II,
Ibanez GRGR121EX
Schecter SGR 006

üçüde ikinci el temiz aynı fiyat. ibanez 24 perdeli, diğerleri 22...bilmiyorum bu bir avantaj mı.. sanki alt perdelere inmek 24 perdede daha kolay olur diye düşünüyorum. bir de klavye kalınlığı en ince olanda ibanez tabii bunlar kağıt üzerindeki veriler. internetteki teslerden dinlediğim kadarıyla sesi en güzel gelen de epiphone les paul, schecter de daha bir kaliteli gibi..velhasıl karar veremedim.. sizce önce hangisini elemeliyim.. bütçem olsa üçünü de almak istiyorum.
 
Merhaba, LTD EC-256 LP keyfi veren bi gitar mıdır? Epiphone ve PRS SE alternatiflerini headstocku beğenmediğim için eledim. Geriye bütçem dahilinde (2. el) LTD kaldı. EC-256 dışındaki önerilere açığım.
 
Geri
Üst