Parodi -(Ankara)

"Parodi" 2005'te son halini almış bir rock grubudur.Bestelerinin yanısıra çeşitli yerli ve yabancı grubun şarkılarını da çalmaktadır.Grup,katıldığı ilk ciddi organizasyon olan Tuborg 11.Roxy Müzik Günleri'nde finale kalmıştır.10 Mayıs 2006 Çarşamba günü Roxy Bar'da 2 bestesiyle final performansını gerçekleştirmiştir.Grup "yol" isimli bestesiyle Nokiasupersound 06'da ilk 40 kalmıştır.Bestelerinde etkilendiği bir çok müzik türünden izler barındıran grubun amacı hissettiği müziği kalıplara bağlı kalmadan yapmak,müziğini ve hislerini olabildiğince çok dinleyiciyle paylaşmaktır.Şarkılarına www.myspace.com/parodiband adresinden ulaşılabilir.

Grup elemanları:
Başak Özkan-->vokal
Ali Polat-->gitar,synth
Mehmet Kerim Yücel-->davul
Seyfi Sarıaslan-->gitar
Sercan Kara-->bas gitar
 
Parçaları dinledim...Tüm üyeleri tek tek tebrik ederim....İnşallah daha iyi yerlere gelirsiniz arkadaşlar.Roxy güzel bir başlangıç oldu sonuda ii olcak inşallah.Saygılar diliyorum...
 
Tebrikler Arkadaşlar:) Başağa Tek Tek Tebriklerimi Sundum Ama Tekrardan Sunsam Birşey Kaybetmem. Kayıtlar ve Parçalar Gerçekten Çok Güzel. Başarılı Olacağınıza İnanıyorum :)

İyi Çalışmalar..
 
_Alien_ demiş ki:
Teşekkür ederiz Erman, bigün senin gibi bi gitarist olma umuduyla çalışıyoruz :) saygılar ve başarılar....
Ali arkadaşım bırak benim gitaristliğimi yaw boşver :DÖnemli olan sizin başarınız burda. Alkışlıyorum sizi ayakta. Bol bol tebrikler, bol bol başarılar....
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
erman,suat çok saolun,sizlerden bunları duymak bizi çok mutlu ediyor,elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.Yaptığın bir şey in beğenilmesi,bunu insanlardan duymak ne kadar güzel bir duyguymuş :D teşekkürler tekrar
 
Bu Sözler Laf Olsun Diye Söylenmiş Sözler Değil İnanabilirsin. Bu Duygular Gerçekten Yaşanılası Duygular. Biliyorumki İleride Çok Daha Farklı ve Daha Heyecanlı Günler ve Duygular Yaşayacaksınız. Ama Bu İlk Heyecanların Yeri Her Zaman Farklı Olacak :)
 
Arkadaşlar tebrik ederim hepinizi, Roxy finali süper bi avantaj ve çok iyi bi başlangıç! Başakcım özellikle Durma Söyle'nin vokalleri çok hoş olmuş,sound da baya güzel,bütünlük filan gayet iyi bence 8)
başarılarınızın devamını dilerim..
Not:Kerim roxy'den sona bizi unutiim deme sakın ;)
 
ÇSM STUDIO olarak PARODİ'yi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Aynı zamanda başarılarının devam edeceğinide çok iyi biliyoruz çünkü bu iş için en önemli iki şey PARODİ'de fazlasıyla var ; Azim ve İnanç... Başarılarıyla mutluluk ve gurur duyuyoruz. YOLUNUZ AÇIK OLSUN PARODİ!!!
 
asetra,Magnus,ges-tapo,PuNky601,iyi dilekleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederiz.ÇSM ye zaten diyecek bir şey bulamıyorum,sizi çok seviyoruz,bizim için yaptığınız her şeyden ötürü müteşekkirim efendim :D :D bu güzel dilekleriniz de beni fazlasıyla mutlu etti şu an..bakalım,istanbulda elimizden geleni yapmaya çalışacağız her zaman olduğu gibi,gelebilen herkesi 10 mayıs'ta roxy müzik günleri'ne bekliyoruz,teşekkürler..
 
CSM_STUDIO demiş ki:
ÇSM STUDIO olarak PARODİ'yi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Aynı zamanda başarılarının devam edeceğinide çok iyi biliyoruz çünkü bu iş için en önemli iki şey PARODİ'de fazlasıyla var ; Azim ve İnanç... Başarılarıyla mutluluk ve gurur duyuyoruz. YOLUNUZ AÇIK OLSUN PARODİ!!!

İşlerini bu kadar iyi yapan,bu kadar sıcak ve bu kadar dürüst insanlarla çalışmaktan öyle mutluyuzki...Kendi adıma; uyku akan gözlerle bilgisayarın karşısında geçen iki geceyi yeniden yaşamayı,o ortamın havasını yeniden solumayı çok isterim.Umarım birgün tekrardan çalışma fırsatımız olur.HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER ÇSM AİLESİ. (44100 :LOL: )
 
Geri
Üst