Parodi -(Ankara)

KOR

Merhaba ben kor grubunun gitaristi fatih .teşekkür ederiz öncelikle topige yazdıgınız için. bizde sizin parçanızı çok begenerek dinliyoruz.. ilk 10 a kalırsak eğer görüşmek ümidiyle .. basarılar ...
 
destek veren ve yorumlarını paylaşan herkese teşekkür ederiz..şarkımıza nokiasupersound dan ulaşabilmeniz mümkün,oylama için son bir kaç gün..
ayrıca buradan da belirtmek isterim ki "Parodi" lead gitarist aramaktadır.Eleman arayanlar başlığını ziyaret etmeyen arkadaşlar için hatırlatayım dedim.. :)
görüşmek üzere
 
Gercekten süper bir sarkı yol..Aşığım sarkıya öle diyim :) Umarım birinci cıkarsınız..

:arrow: okumuzun senlii diyince aklma geldi..gergin,yagmurlu bi gündü..ama basak sayesinde cok güzel bi sarkıyı kesfettm,bu sarkıyı söylemekten cok keyif alıyorm diye girmişti parcaya basak cok net hatırlıyorum..vega-evet ne var ;) bide sebnem ferah tan durma calmıstınız..izlemek isterim tekrar
 
Destek veren herkese teşekkürler.Parçamızın sizlere ulaşması bizim için zaten yeterliydi..Bu amacımıza da büyük ölçüde ulaştık.
Bu arada,"yol"u, "durma söyle"yi ve yeni birkaç bestemizi daha dinleyebilceğiniz bir platform hazırlıyoruz..
Her şey için tekrar teşekkür ederiz,görüşmek üzere..
 
sağol bektaş güzel yorumun için :) bugün gelmedin unutmayacam arkadaşım :D sağol abi her türlü desteğin için hem trampeti hem de manevi olarak....:)
 
Ben ''yol''isimli parçayı bekliyodum ilk 10'da...Çok üzüldüm gerçekten ve çok şaşırdım...Sağlık olsun parodi hak ettiği yerde olacak inşallah bu güzel şarkı ve şarkılarla...Saygılar arkadaşlar...
 
Bazı kaliteli grupların ilk 100e bile kalamadığını düşünecek olursak aslında adaleti olmayan bir yarışma, zaten Parodi'nin ilk 10'a kalamamasından da anlıyoruz adaletsiz bir yarışma olduğunu.Fakat umarım bundan sonra herşey istediğiniz gibi olur.Yarışma falan bir yana bence Parodi grubu başarılı olma potansiyeli çok yüksek bir grup.
 
nası kalamazsınız ya finale?! bence kalmalıydı kesinlikle....ama yılmayın gençler azimle devam! ;) çok daha iyi yerlere geliceksiniz inanıyorum :D
dün bizi yine yalnız bırakmadıınız için çok teşekkürler yalnız davulcuyu değiştirin abi...belki de ondan kalamadınız finale... ;)
kardeş gruba sevgiler, saygılar... :D
 
herkese teker teker teşekkürler..desteğiniz bizleri motive etmeye birebir,sağolun..
ali'nin de dediği gibi,yeni bestelerimizi size sunmak için çalışıyoruz şu aralar,umuyoruzki beğenirsiniz..
sevgiler
 
bilmem ne demekle baslasam acaba :?
bu hafta biraz çok sıkıntılı zamanlar geçirdim
''durma soyle'' yi dinledim şarabımın yanında...
durmadan dinledim söledim içtim bende :D


helal olsun ne diyim işallah sizi daha daha iyi yerlerde görür ve dinleriz

Müzik hep yanınızda olsun kolay gele...
 
Geri
Üst