Analog Set Dizmek..

NovemberRAin91 demiş ki:
hacı abiler bana bi yardım edin..slashın tonunu nasıl yakalarım yada yaklaşırım elimdeki aletler ekipman yani ;

fender deluxe strat (USA)
marshall valvestate 65W amfi (ingiliz)
MXR double shot dist. m-151(pedal)
boss GE-7 eq
cry baby WAh 535q
boss dd-6 delay

ekipman bu kadar bunları nasıl dizip ayarlarını nasıl yapmam lazım lütfen bi yardım..

adam gibi oturaklı bir gibson les paul'ü ap2 humbuckerlarla modifiye edip marshall silver jubile amfiye gir. Presence: 7, Bass: 7, Mid: 4.5, Treble: 7, Output Master: 6, Lead Master: 10, Input Gain: 6.5 ayarladın mı inanır mısın, aynısı çıkıyor o tonun :idea:

belki dijital prosesörlerle denesen daha kolay olur işin biraz yaklaşma konusunda
 
iyide abi gibson alacaktım ama aklımda fender vardı.. alırken ikisinide denedim gibson stüdio cort lardan beter standart larda deluxe lardan iyi değildi zuhal müzikte denedim..ve deluxe un ayriyetten s-1 switch i olması daha da etkiledi beni direk aldım hiç düşünmeden..deluxe la niye slash tonu yakalanmaz ben onu anlamadım yani yaklaşılmaz?
 
les paul tonu diye bir hadise vardır ki sadece les paul lerden alabilirsin. full maun gitarlar les pauller. sap ve gövde. ayrıca humbuckerlı gitarlar ki bu çok önemli. ayrıca gitarın kalın şişkin dizaynıda bir faktör. bu nedenle bir les paulden strat tonu bir strattanda bir les paul tonu alamazsın.
 
o zaman ben gilmour a döniyim..ama onuda biraz yakalamak ister :) anladınız siz onu.şimdi en sevdiğim grubun tonunu yakalayamıycam he :D:D? abi yaklaşsak da olur siz bişeler söleyin :D bu ekipmanımla en kral ton ne olur onu söleyin bari :D
 
şaka bir yana,
fender deluxe strat (USA) guzel bir gitar,
marshall valvestate 65W amfi (ingiliz) de guzel kullanışlı bir amfi..
zaten boss dd-6 delay de cok opsıyonlu guzel bir delay pedalı..
sen guzel çalıyorsan ,ton da elbet guzel çıkacaktır
;)

bana bıraksan eq. yada dist. pedalı kullanmam bile
 
gitar-ns2-db01 wah-doubleshot m151-ve efektörler var. dizilim nasıl fiklir verebilirmisiniz? bir de bb2 yi booster olarak kullansam doubleshot la acaba daha kumlu ve sert bi ton elde edebilirmiyim?
 
Geri
Üst