Doris-Ankara

Vokal:Tamer Meliköylü
Gitar&back vokal:Serhan Özüseven
Bass&back vokal:Eren Ergüleç
Davul:Şahan Alper


Tarzımıza bir sınırlama getirmedik;çünkü,birçok değişik tarzda parçalarımız ve bestelerimiz bulunmakta...yani bi genelleme yok..bu yüzden herkesin dinleyeceği dinlerken keyif alacağı müziği icra etmeye çalışıyoruz...

Bu forumu verdiğimiz konserlerin saat ve tarihlerini sizlere ulaştırmak için ve sizin performanslarımız hakkındaki yorumlarınızı öğrenmek için açmış bulunuyoruz...hertürlü destek,bilgi,eleştiri(olumlu-olumsuz)ihtiyacımız olduğunu da hatırlatmakta yarar görüyoruz...

Saygılar,sevgiler...
 
Bu arada grubumuzun eski adı Lithium dur. Gurubumuzdaki degişiklik benim bas gitardan vokale geçmem ve yeni bi bas gitaristin aramıza katılmasıdır. Yakında görüşmek üzere.
Saygılar...
 
Evet grubun eski halini biliyorum bi kaç kez izlemiştim gerçekten çok iyiler.Davulcuları bence çok aşırı sağlam :) Grubun uyumu vs çok iyi.Sanırım geçenlerde andac rock ta çaldılar.gelemedim hastaydım.bakalım yeni hali nasıl olmuş konser haberlerini bekliyoruz...

saygılar...
 
ankaradan cıkan gruplar arasına umarım doris d katılır..ayrıca andaç rock taki konserde ses duzenine ragmen başarılı bi performans gösterdiklerine inanıyorum..vazgec gonul coverı da ayrıca cokh sahane olmus..bestelerdede hem sözler hem tonlar basarılı..en yakın zamanda tekrar sahnede dinlemek dilegiyle...basarılar..
 
bizde grup olarak crow a saygılarımzı iletiriz...ayrıca yeniden kendisi de aramıza katılırsa eski tempo fazlasıyla devam eder... :) :)
 
zorba demiş ki:
bizde grup olarak crow a saygılarımzı iletiriz...ayrıca yeniden kendisi de aramıza katılırsa eski tempo fazlasıyla devam eder... :) :)


ne demek serhanım ben her zaman yanınızdayım eskisi kadar olmasada elimden gelen yardımı yaparım......

bu arada bütün grup üyelerine sesleniyorum bana yaptınız kayıtları bi zahmet bi cd'ye çekip bana bi şekilde ulaştırsanız sevinirim.....sevgiler&saygılar....
 
21 Mayıs Pazar yani bugün IF Performance Hall da saat 15.00 da başlıcak olan onser serisinde performansımızı sergileyecegiz.
Herkesi bekleriz :)
Saygılar sevgiler...
 
http://files.filefront.com/Doris_vazgec_gonulmp3/;5047234;;/fileinfo.html
yaw YORUM nerde? :) tamam kötü dedik, amatör dedik, eski dedik de dinlemeyin yorum yapmayın falan demedik :D (boyutu mu büyük geldi acaba heh :)

Yazın da gelmesiyle geniş bi playlist oluşturma girişiminde bulunmaktayız. (Placebo, SoaD, KoRn, RHCP, Muse, Avril lavinge, Kurban, Athena, Nirvana, Lost prophets, Deftones, Pink'den sevdiginiz ama kimsenin çalmadıgı parca varsa hemen söyleyin :) )
 
Geri
Üst