Line 6 Spyder Iv 15 - Sorun ?

S

Soul Power

Merhaba arkadaşlar Pazartesi günü do-re'den gitar ile birlikte Line 6 Spyder IV 15 amfi satın aldım , dükkanda deneme esnasında hiçbir sorunla karşılaşmazken eve gelince bir kaç sorun yaşıyor oldum acaba gerçekten sorun mu yoksa bilmediğim bir şey mi bir fikrim yok ancak sinir bozucu açıkçası ve aynı amfiyi kullananlar böyle sorun yaşadı mı bilmek istiyorum.

1.si Crunch/Metal veya Insane modlarda drive knobunu açıp , kapatınca ses clean oluyor yani distortion gidiyor...Tekrar açmak için tekrardan o modun düğmesine basmam gerekiyor , bir türlü çözemedim bunu , acaba sorun amfiden mi kaynaklı bir şey ?

2. yine crunch-metal veya insane modlardan clean moda geçince ses gidiyor tamamen yani manyetikler ses iletmiyor gibi bir şey oluyor ancak Channel Volume knobunu hareket ettirirsem tekrardan ses geliyor...

Arkadaşlar 1 ay sonra gitarın bakımı için tekrar gidicem de acaba bunlar amfiden kaynaklı "üretim hatası bozuk" bir sorun mu yoksa herkesin başına gelmiş bir şey midir ? Çünkü amfiyi tekrar İzmit-İstanbul arası taşımak istemiyorum zaten getirmesi ayrı bir eziyetti...Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Yanlış hatırlamıyorsam o amfide hazırladığın tonları kaydediyordun. Büyük ihtimal hali hazırda kaydedilmiş tonlar yüksek channel volume'u ile kaydedilmiştir. Master volume'u de sürekli düşük tutuyorsan ondan olabilir.

Şey yapsana, her tonda Gain ve channel volume'u saat 12 yönünde olmak üzere ayarla ve kanal düğmelerine (işte clean kanaldaysan clean'e, crunch'taysan crunch'a) basılı tut bir 3 saniye falan tonu ayarladıktan sonra. Master volume'u de saat 9 yönünde ayarla, ya da ev ortamında ne kadar açabiliyorsun bilmiyorum, hoş bu kısım çok önemli değil.

Sen bir bak, benim aklıma başka bir şey gelmiyor.
 
Geri
Üst