Yaran Ilanlar

Burada bir gönderme mi var. yoksa doktordan olunca farklımı oluyor.
Gönderme vs değil. Baya doç. dr. çocuk kalp cerrahisi uzmanı. Gitarı fotoğrafladığı yer de poliklinik odası. Poliklinik odasının duvarına asılı gitar filmlerdeki gibi :D Doktordan olunca farklı mı oluyor? Fark aciz kalır, dünyanız değişiyor. Doktordan olunca haliyle gitarın egosu biraz yüksek olur. Mesela Friedman, Mesa Boogie dışında takılan amfilerde ses vermez. Hani yine verir de böyle az verir yani öfleyip püfler. Helaliyle bi Smoke on the Water çalmak istersiniz bileğiniz döner, karpal tünel olursunuz. Abi Steve Vai'den, Satriani'den aşağısı KUR-TAR-MAZ ben denedim. Baktım olmuyor bari atayım sarı siteye derken birden parmaklarım kontrolümden çıktı ve ilanın başına "DOKTORDAN" yazdım ve aynı gün gitar yeni sahibine kavuştu. Efsaneye göre bu büyüyü ancak "DOKTORDAN" gitar alan ve tekrardan gitarı sarı siteye ilan başlığına "DOKTORDAN" yazmadan atan bir "DOKTOR" bozabilir. Bundan sonra "DOKTORDAN" herhangi bir şey alırken tekrar tekrar düşünün değerli forumdaşlar.
 
Uzun yıllardır History channel olsun Dmax olsun bu tarz kanallarda Amerikalı rehinciler ile alakalı bir çok reality show izliyorum. Adamların bunun gibi satıcılara sorduğu sorular şu şekilde oluyor.

Satıcı : Merhaba, gitarımı satmak istiyorum.
Rehinci : Tabi. Ne kadar istiyorsunuz
Satıcı : 250.000-TL
Rehinci : Bu fiyatı istemenizde ki sebep nedir ? Gitardan bahsedermisiniz.
Satıcı : Tabi. Bu gitar Batuhan Mutlugilin gitarı. Bana Hediye etti. Bu gitarı çalarken ki videolarını internette bulabilirsiniz. Koleksiyon değeri var.
Rehinci : Anlıyorum. Peki bu dediklerinizi resmi olarak kanıtlayacak belgeleriniz varmı ? Mesela Batuhan Mutlugile ait olduğunu gösterir herhangi bir belge. Sonuç itibari ile bu gitar alelade bir seri üretim gitar. Bu kişide bu gitarın bir benzerini kullanıyor olabilir. Gitarı size Batuhan Mutlugilin hediye ettiğini gösterir bir resim veya belgeniz mevcutmu ? Çünkü baktığımda üzerinde bahsettiğiniz kişinin bir imzası v.s. yok.
Satıcı : İyi de bu gitar o gitar. Bana verdi. Bana verdi. Bana.
Rehinci : Anladım. Size 1.000-TL vereyim. şimdi Nakit.
 
Geri
Üst