Elektro Tel Önerisi 0.11

11 48 ernie ball kullanıyordum taki şu yeni takımı değiştirene kadar önceden stok almıştım elimdekiler bitti moda müzikten bir 11 48 aldım ki berbat tekrar sordum bunun normali bu dediler bendekiler biraz daha tok daha bi oturaklıydı bu teller biraz cılız kaldı bu sefer ernie ball dan farklı bir şey denemek istiyorum terimleri tam olarak bilemiyorum
pure nickel
nickel
stainless stell teller var rotosound da

pure hafif herhalde nickel ile stainless arasında kaldım hangisi tok ton verebilir bana ? 11 lik oldugunu hissettirsin yeni ernie ball da 0.9 gibi hissediyorum lanet :) ( power slinky bu arada kullandıgım )
 
Ghs nin gilmour modellerini deneyebilirsiniz ben iki gitarımdada kullanıyorum ilk defa aldım çok ta memnun kaldım, kalınlıklarını da kontrol edersiniz almadan. Strat için olan özellikle çok başarılı.
 
Öğrenci değil isen piyasadaki tüm telleri dene derim. Bu iş özgünlük meselesi. Herkesin imzası nasıl farklı ise tel zevki de farklıdır. Çalım tarzı farklıdır. Teknikleri farklıdır. Ben 12 68 drop Bb de çalıyorum. Başka tel elime uymuyor. Çalamıyorum. Deneye deneye buldum onu. Tavsiye almak da yararlı olabilir tabi ama bahsettigim şeyler vesilesi ile kendinin deneyerek bulması en makbulü olur kanaatindeyim.
 
Dean markley in tellerini tavsiye ederim uygun fiyatli gayet iyu performans veriyor. Daha once elixir kullaniyordum elixirde cok iyi fakat fiyat cok pahali
 
Taze tellerin gercek tonunu duymaniz, birkac gun sonra mumkun olabiliyor bazen (Elimdeki D'Addario'lardan biliyorum :D ). O yuzden 11-48, 11-49, 11-52 gibi setlerin farkli markalarini alin, koyun bir kenara. Her tel degistirmede deneyin, 1-2 ay sonra karar vermis olursunuz.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
gene gittim ernie ball 2720 cobalt serisinin 11 48ini aldım övmüşler internette .
bir sonraki denemem rotosound bakalım yazarım gelince :)
 
Telleri taktım fazla cılız gelmedi bu sefer çalımı gayet rahat ve amfide güzel geliyor ses bir sonraki denemede rotosoundu deniyoruz bakalım nasıl olacak :)
 
Geri
Üst