sahte ibanezler

KaRaBaSH demiş ki:
2006 prestige modelleri bildiğim kadarıyla artık Kore'de üretiliyor, rg 350 370 gibi modeller de bu yüzden Endonezya'ya kaydırıldı.

2006 Prestige'lerin hepsi Kore'de üretilmiyor.Bildiğim kadarıyla "S" serilerinin Prestige'leri Kore'de üretiliyor."RG" Prestige'ler hala Japonyadan çıkıyor.
 
98 yapımı rgr 480 japon yapımı ibanezim var hala hiç bir yerinde pas yok.fazla özen gösterdiğimde söylenemez.ama yinede dayanıklılık olarak gibson ve fenderle çoğu gitar yarışamaz bile.
 
muoupu demiş ki:
Bi ara Ibanez'in amerika web sitesinde uyarı vardı çok fazla sahte ibanez var, bunlar garantisiz, kalitesiz falan diye uyarıyordu. Olmaz diyemem Türkiye'de. Üstelik bir yerde Çin malı Ibanezler gördüm ama gerçek çin üretimi var mı bilmiyorum alt model bir rgydi.
artık neredeyse herşeyin çin malı olanı var :)
 
Aytekcan demiş ki:
rg 370 in varsa floydu bişeye benzemiyorsa , manyetiklerin yeri oynuyorsa , clean tonları berbatsa , akort tutmuyorsa , bide sapta made in korea yazıyorsa gitarınız orjinaldir korkmayın :)

JS-1200CA aldım japon daha kutusundan cıkardığımdan beri akort yapmadım ! çok ciddiyim :)

güzel bi yaklaşım :) ama kesinlikle katılamıycam.benim kore rg 370 im vardı ve aldığımda 2 senelikti.floydu hiçbir sorun çıkarmıyodu hiç akord kaçırmıyordu diyebilirim manyetikleride oynamıyodu clean tonlarıda berbat değildi :LOL: şuan param olsa sattığım arkadaştan geri almak isterim :roll:
 
Geri
Üst