Elektro gitar ağırlığı

ağırlık sorun olmaz çok uzun süreler ayakta takılmamak sırt ya da boyun ağırdığında mutlaka oturmak gerekir diyorum...genç arkadaşı sonuna kadar destekliyorum başka problemler varsa ya da başka gençler varsa yönlendirmek destek olmaktan mutluluk duyar herkes...konserlerde yapılan angutluklara da aldırmamak en iyisidir o tavrı bende anlayamam rock anlayışına ters bulurum
 
9 kiloluk bir fender bası 14 yaşımdayken 2.5 saat boyunca konser süprüntüsü bir yerde tıngırdatmıştım :) Tabi sonraki iki gün okul çantamı elimde taşıdım o ayrı ama müzik, aşk gibidir. Gitardan ayrıldıktan sonra acısı çıkıyor :D :LOL:
 
Oooo, maşallah, parmaklar uzun uzun. Geç ağırlığı mağırlığı koçum, sen maça şimdiden 1-0 galip başlamışsın :) Yılmak yok, yeter ki içinde müzisk aşkı olsun. Gitarın heryeri dışbudaktan olsun ağırlığı da 6 kiloyu bulsun yine de çalarsın ;)
 
Arkadaşlar bir bayan olarak elektro gitarımın ağırlığı yüzünden omuz ağrısı çektim Ve yamaha rgx a2 almaya karar verdim Bence oturarak ta olsa kucağınızda rahat edeceğiniz hafif bir gitar çok daha keyifli olur:)
 
Çok başarılı bir tercih olmuş, son derece hafif bir gitar gerçekten RGX A2. Yeni Gibson Les Paul'ler de öyle gerçi ama olsun, konuyu dağıtmayalım, gitarpedal'da baya detaylı konuşuldu Les Paul olayı :)
 
jacksonke1 demiş ki:
OdenMuzik demiş ki:
Yamaha'nın sıkıştırılmış ahşaptan ürettiği bir gitar var, modelini bilmiyorum, hafif ötesi.
:)
O gitar iyi is yapti aslinda (RGX A2). Isikli falan. Tatli bisey :)
519102.jpg
 
sen yine iyisin ben küçükken tenis raketi çalardım kendi elektro gitarım yoktu :D

x-2 ye gelince çok hafif bi gitar benmin gitarım x-2 den 2-3 kat ağır. :D
 
Başlığı açan ''aquestionofheaven'' kardeşimiz şimdi 15 yaşında ve merak ediyorum gelişme falan var mı kendisinde acaba hem gitar konusunda hem de fiziki olarak, ne alemde ki :)
 
Geri
Üst