a-Maze (Progressive Metal) - Ankara

Çook çook hayırlı olsun kardeşlerim, bundan sonrası dahada güzel olcak inşallah..Okulda görüşürz :) öptüm yanaklardan..
sevgi,saygı..
 
bazı aksaklıklardan ve netimin olmayışından dolayı katkıda bulunamadıım için guruptan özür dilemeyi bir borc bilirim :LOL:
bu arada yeni vokal ufuk'a da burdan hosgeldin demek isterim :metal
a-maze hakkındaki butun gelişmeleri,konser tarihlerini yakında yenilenecek olan http://www.myspace.com/amazetheband sayfamızdan takip edebilirsiniz.
 
hayirli vokaller :D yorumlari aldım deli bleed soyleniyomus studyoda.olm varya ilk koserde patlatin bi bleed parca boyunca headbang i birakirsam topum :D bu saclar sizin icin dalgalanicak :D
 
Yeni vokalimiz Ufuk'la yeni şarkılar eşliğinde yeniliklerle dolu bi konser vermek için sabırsızlanıyoruz biz de. Hele bi konser olsun da, bekleriz Çağlar efendi :)
 
Bektaşım ayıp ediyosun tamam son konsere gelemedim ama labım vardı ve assam kalırdım dersten direk gerçi yine kaldım ama neyse geçti artık. Hem o ne kardeşim öyle oturarak metal konserimi dinlenir :D Biz A-Maze i büyük sahnelerde görmek istiyoruz artık.
neyse işin şakası bi yanada bekliyorum ben dedim siz konser verin yeter. gelmeyen..... :D
he bu arada çikolata-bisküvi vari bişey çıkmış amaze diye çok güldüm :D
 
he bu arada çikolata-bisküvi vari bişey çıkmış amaze diye çok güldüm :D

Ne sandın abi, şirketleşiyoruz artık 8) ALgida/a-Maze elele. Hayırlı olsun çikolatalarımız. Yakında ciklet de yaparız heralde :x


amaze20003xg1.jpg
 
Selamlar. Güzel bi haberle karşınızdayız :)

Bu Pazar Garage Rock Bar'da yapılacak olan performans yarışmasında biz de sahne alcaz. Seyirciye açık olacak. Giriş 5 ytl/(ilk bira). Saat 14:30 da başlayacak gruplar sahne almaya. Bizde Saat 20:00-21:00 arası sahnede olcaz. Bi değişiklik olmazsa şimdilik aldığım bilgiler bunlar. Seçilecek gruplar, Saklıkent'te yapılacak olan festivalde ünlü grup, kişilerin altında çıkma hakkı kazanacak. Hepimiz çok gazız, bekleriz :metalhead =)
 
harika bir akşam oldu hepinize çok teşekkürler öncelikle :) çalışmanızın karşılığını aldığınızı görmek beni mutlu mesut bahtiyar etti güzel insanlar topluluğu , arayı soğutmayın konserlere devam, yakında görüşürüz (yarın :p)..
 
Geri
Üst