a-Maze (Progressive Metal) - Ankara

drumscat demiş ki:
deerrudolf demiş ki:
Gelemedim Garage'a ama habere çok sevindim. Helal olsun lan size. Saklıkent'lerden öteye hele, daha çok baş bu.

Çağlar göremedik seni ama ilgilenmene çok sevindim :) Zamanla hepsi olacak umarım

Gelemedim be Bektaş'ım, önemli işlerim vardı o gün. Sanırım Saklıkent'te de olamayacağım ama böyle gitmez bu. İlgilenmeye de devam edeceğim tabi ki.
 
Özlem, Bahar, Arman, saklaban, vuslat, Emrah, Demliscreamvokal hepinize çoook teşekkür ederiz :) . Konser gecesi tartışmasız en güzel etkilerden biri de seyirciydi. Bize çok olumlu yansıdı içerideki hava.

Arman kaydını yaptığımız beste Seçil'le bi anı olarak kalsın istiyoruz. O yüzden çalmadık. Diğer besteleri dinlersin artık :)

Demliscreamvokal - ismini bilmiyorum ksr bkm - o dinlediğin muhtemelen diğer grubum. Punkımtrak olmasa da alternatif bi tarz yapıyo :) Ekmek parası çıkıyoruz işte :)

Emre, sensiz olmaz bu iş, o kadar.

Bi de bugün önemli bi haber aldım. Festival tarihi henüz kesinlik kazanmamış. Bi süre için askıya alınmış. Sadece Mart ayında olacağı kesin. Çağlar bak tarih değişti :D ; uyarsa bekleriz, uymazsa da sağlık olsun :)
 
pisler gruptan çıktım die haber vermediniz mi konserimiz var die.. aşkolsun yeni görüom forumu... bi daaki konserinize özle davetiye istiyorum yoksa küscem zaten aradıınız sorduunuz yok.. yeni vokaliniz hayırlı uurlu olsun kıskandım :roll: :D saklıkente de gelebilirim işalla sevindim sizin adınıza görüşürük şekerler :elsallaa
 
Seçilcim bu aslında bi yarışmaydı. Bu şekilde konser ortamına döneceğini pek tahmin etmemiştik. Saklıkent'e seni zaten çağırcaz, istediğin özel davetiye olsun. Hatta bizi kırmaz, disowned söylersin belki; belli mi olur :) Ama bi hayırsızlık var iki tarafta da :oops: Neyse bunun yeri burası değil ben arayım seni :)
 
arkadaşlar hepinizi çok tebrik ederim.
bikaç gün istanbula gittim konser yapmışsınız çok üzüldüm gelemediğim için.:cry:
konserin iyi geçmesine şaşırmadım zaten emin oduğum bişeydi...
gerçekten hepinizle gurur duydum..saklıkenti kaçırmayacağım :LOL:
olmadı studyoya gelip gazımı alırım...
hepinize selamlar
 
Kusura bakmayın gerçekten ya :oops: . Ani oldu biraz. Bi daha ki sefere tek tek arıycam valla :)

Bizim açımızdan güzel de bi haber veriyim. İnternet sitemizin ve logomuzun yapımına başlandı. Bi sorun, aksilik çıkmazsa haftaya bitmiş olacak. Bi de çok daha bomba bi haberimiz olacak ama kesinlik kazanmadığı için söylemiyorum :D
 
ya ben şimdi farkettim son konserden sonra yorum yazmamışım ama yazan yazmış zaten aynı şeyleri söylemeye gerek yok, muhteşemdi. tabi o akşam can damarımdan vuruldum bleed girişinde ama olur artık o kadar :D
 
GokhanBulut demiş ki:
O Ufuk terbiyesizine söyleyin bıraksın mikrofonu. Bir eve iki vokalist fazla. Olacak şey mi canım. Lütfen , lütfen...

Beğenerek izliyoruz saygılar...

Bence Ufuk'un önünü kesmene hakkın yok.Beni o gün çok şaşırttı.Tebrik ediyorum kendisini :)

p.s:rekabet daima gelişimi getirir :D kardeş arasında falan olması durumu daha da gazlar :D

Şaka bi yana başarılar her iki insana da A-maze'e de
 
GokhanBulut demiş ki:
O Ufuk terbiyesizine söyleyin bıraksın mikrofonu. Bir eve iki vokalist fazla. Olacak şey mi canım. Lütfen , lütfen...

abi terbiyesiz işte, biz de diyoruz anlamıyo :D gerçekten çok saolun desteğiniz için, garage daki konserde sizi gördüğümüze çok sevindik, ilerde de hep görmek isteriz :D

ayrica Bronx saolasın abi, henüz tanışmadık ama ilerde olur nasılsa, bende buradan başarılar diliyorum sana :)
 
Uzun bir suredir bu baslik pasif ama sanmayin ki grupta pasif! :) Dusundugumuz album icin baslamis oldugumuz ilk parca bitti sadece sozleri eksik:LOL: ve de klavyecimiz Pinar ayrildi.Bikac klavyeciyle gorustuk ama aradigimiz kisiyi bulamadigimiz icin ilan vermeye karar verdik.Bende bu baslik altinda tekrar klavyeci arayisimizi yinelemek istedim cunku bir an once kadromuzu tamamlayip ise koyulmak istiyoruz..Klavyeci arayisinda herkesin yardimini bekliyoruz..
 
afi351sonpk3fy4.jpg
 
Uzun bi aradan sonra 17 Kasim cumartesi aksami BAÜ rock senliginde sahne aldik.İlk defa klavyesiz bir performans oldu bu yuzden tarzimizin biraz disina cikmak zorunda kalmistik ama konserden sonra gelen tepkiler ve bizim sahnede aldigimiz keyif dogru bi is yaptigimizi gostermis oldu..İstemedigimiz ve beklemedigimiz sorunlar yasasakta genel olarak guzel bi tecrubeydi.Ozellikle ben kendi adima Balikesir uni. rock topluluguna ve ses ekibindeki herkese tesekkurlerimi iletiyorum gostermis olduklari samimi tutumlarindan oturu :)



Elinde fotograf ya da goruntu olanlar ozel mesaj ya da mail yoluyla ulasirsa seviniriz.Bu tum ekip foto da benden :D
 
Geri
Üst