a-Maze (Progressive Metal) - Ankara

yanlızca üslup problemi sanırım konu bu.hmm evet.haklısınız biraz aslında şimdi sanki bu eleştiriler kendime yapılmış gibi düşündüm de biraz iç gıcıklayıcı hakkaten.kusura bakmayın :) rahatsız olmanızın nedenini anlıyorum.bundan sonraki eleştirilerimde düşüncelerimi yazıya dökerkenki kısımda nobran ifadelerden biraz daha kaçınmaya özen gösteririm.

görüşmek üzere (ki progressive ile uğraşan adam sayısı görece az olduğundan mutlaka biryerlerde görüşür,kaynaşırlar :) ) arivederçi.
 
Oncelikle "tuncdogukan" a tesekkur ediyorum , bu denli ozen gostererek izledigi ve yorumlarini ictenlikle paylastigi icin..Yalniz davul konusundaki elestirilerde Bektasa katiliorm cunku yapici elestiri yapiyim derken tavir ve uslup da hatali davranmissin..Sonucta sen de bizim gbi bu isi amator olarak icra ediyosun ve bu platformda birbirimizle asık atmak yerine yardimci olmaliyiz, bunu unutmamakta fayda var..Ama ben iyi niyetli olduguna inaniyorum , hani seni tanisak belki bu soylediklerine bu kadar tepki gostermezdik ama boyle bakinca farkli algilaniyo , dolayisiyla bu elestirilerimizi de sen dikkate alirsan seviniriz..Umarm yanlis anlamazsin bizi ,bence canli izlersen daha cok tat alacagini dusunuyorum ,hissettigin o duygusuzluk da olmayabilir.Ayrica canli performanslarda her zaman kucuk hatalar olabilir eger boyle ince bakarsan DT de kayittakiyle birebir calmiyo konserlerinde (ornek: petrucci-adam solodaki sweap i calmio :LOL: )Elbette ki bizde soyledigin hatalarin bi kismini video da gorduk..Sonuc olarak sana yuklendigimizi yada kendimizi aklamaya calistigimizi dusunmeni istemem ,umarm hak vermisindir bize cunku boylelikle cok daha verimli bir muzik sohbeti olmus olur ortam gerilmeden :) tekrar cok saol ilgin ve yorumlarin icin..Hepsi dikkate alincaktir.. ;)

"gil_estel" bende grubunuzu yakindan(=demo albumunuzu aldim ve dinliyorum :LOL: ) takip ediyorum ve kardes grup olarak goruyorum sizi :) Bi ara bende yorumlarimi yazicam ayriyeten forumunuza..Yakin gelecekte :LOL: demolarimizi cikarip beraber guzel bi organizasyonda yer almak isteriz..Secil pek takip etmiyor forumu ben iletirim iltifatini :LOL: Size de basarilar..

Hep destek, tam destek!!
 
İnternette mimik ve jest kullanımı olamaması sonucu böyle yanlış anlaşılmalar hep oluyor maalesef. Ama sorunun çözüldüğüne sevindim, çünkü Doğukan kötü bir niyetle yaklaşmamış, iyi bir progressive dinleyicisi ve müzisyeni olarak yorumlarıyla size destek olmaya çalışmış, yer yer uslubu çok doğru olmasa da.

Wongale, biz de sizinle beraber organizasyonlarda yer almak isteriz, grubumuzu kardeş grup olarak görmene çok sevindim :) Ne de olsa progressive'ciler destek olmalı birbirine.

Görüşmek üzere...
 
tuncdogukan 3.kişiler yorum yapmasın demişsin ama haksız buldugum yerleri bende eleştiririm uslüp hosuma gitmemişti(ki bu belirtilmiş)bende düsüncelerimi paylastım ve emin ol senin kadar video yu inceledim neyse konuyu uzatmanın bi anlamı yok :!: basarılar arkadaslar :)
 
yasemin'in de dediği gibi,biz de sizin gibi müzik anlayışımızın benzer olduğu müzisyenlerle beraber aynı ortamda olmak,aynı sahneyi paylaşmak isteriz mümkün olursa.yeni bir grup kurma çabası içerisindeyiz,sonuna kadar progressive destekçisi ve icracısı bir grup olacak,Dream Theater'dan da şarkılar yer alacak repertuarda.

konserlerinizin devamını bekliyoruz,mümkünse gelip canlı izlemek istiyoruz.

görüşmek üzre.
 
4 Temmuz Salı, Yolcu'da (SSK-Ankara) gerçekleşecek olan progressive gecesine herkesi bekleriz.

Gruplar:

Alearmoni

Apoplexy

Oyun


Konserler 20.00de başlayacaktır. Giriş ücretsizdir.

Görüşmek üzere...
 
Çok tebrik ediyorum Alearmoni'yi, şarkılara getirdikleri güzel yorumlarıyla (özellikle Dream Theater-Fatal Tragedy) seyirciyi bayağı etkilediler. Beraber sahne almış olmaktan çok keyif aldım. Yetenekli elemanlardan oluşan başarılı bir grupsunuz. Umarım dilediğiniz yerlere gelirsiniz.
 
dün konserdeydim, repertuarınız gayet hoştu, gitarlar kusursuzdu. çabanızı ve ortaya koyduğunuz müziği takdir ediyorum. biraz daha çalışarak eminim ki daha iyisini çok rahat yapabilirsiniz. nice konserlerinizi izlemek üzere...
 
Bizde cok keyifli bi gece gecirdik ama birazda yorucu oldu alet edavat tasimaktan.. ;) Ozellikle bizi izlemeye gelenler gercekten kaliteli insanlardi ve onlarin onunde calmak ayri bi heyecan katti bize..Ses akustigiyle ilgili problemler yasadigimiz icin bazen birbirimizi duymakta zorlandik ama bu da tecrube olmus oldu..

Apoplexy ve Oyun grubuyla calmaktan cok keyif aldim umarm baska organizasyonlarda da beraber sahne aliriz ve bu kadar kalabalik bi seyirci kitlesi buluruz..Herkese gelip dinledigi icin tesekkur ederiz..
 
her ne kadar "muzisyenlikle amelelik arasindaki fark amele para kazanir" sozunun dogrulandigi bi gun olmus olsa da gayet guzel bi konserdi :D gelen herkese tesekkur ederiz umarim baska organizasyonlarda da beraber calariz.
 
ben de gelen herkese teşekkür ediyorum. özellikle de her zaman yanımda hissettiğim "odun zopa" ve "ona on" tayfasına çok teşekkürler(tangun ve mustafaya da tabii ki ;) ). ileride daha güzel konserlerimizde herkesi bir arada görmek dileğiyle... :roll:
 
Yorucu bir taşınma sürecinin ardından progressive'ci kalabalığa çalmak çok keyifliydi. Apoplexy ve Oyun'la tanışmış olmak da güzeldi. Dilerim ki yine birlikte çalarız.

Yasemin ve Zeynep, güzel yorumlarınız için teşekkürler : )

Ayrıca gelip dinleyen yardımını esirgemeyen herkese teşekkürler...
 
arkadaslar konserinizi izledim, oldukça keyifliydi, böyle grupların olması çok güzel...

ancak haddim olmayarak iki eleştiride bulunacağım, birincisi vokal bazı şarkılarda oldukça detoneydi ikincisi de bence enstrumanlara çok nazik davranıyordunuz :) yani tuşe biraz düşüktü. ama tabi sizin stiliniz böyle olabilir, sadece kendi görüşümü söylüyorum.

başarılar dilerim....
 
detone olmak ne kelime batırdım resmen bi sürü yerde :roll: bunun nedenlerinden en onemlisi ses sisteminden kaynaklanıyor klavyeyi hic duymadığım için klavyeden ses aldığım şarkılar (özellikle home ve rainbow) iptal zaten. bir diğer neden de tamamen benden kaynaklı, ikinci konserimizdi bu ve hala sahneye ve seyirciye alışma problemi yaşıyorum. :oops: sahnede heyecanlanmam büyük bir dezavantaj olarak sesimi de etkiliyor. zamanla geçmesini umuyorum. ilk konserimize gore bence baya bir gelişme vardı sahnede duruş olarak bile. ileride çok daha iyi olacağını düşünüyorum. daha sonraki konserlerimize de bekleriz, yorumun için teşekkürler.
 
arkadaşlar bende konserdeydim tebrik ediyorum... Bize home u çaldık ama klavyemzi olmadığı için bu kadar dolu olamamıştı:S ama as ı am fatal tragedy parçalarını çaldıktan sonra bi beklentiye giridim in the name of god ve erotomaniada bekledim çünki yakışır... ama istediğim olmadı neyse başarılarınzın devamını dilerimm. Saygılar...
 
Güzel bi akşam oldu.Öncelikle d.t. çalmada göstermiş olduğunuz cesaretten dolayı hepinizi kutluyorum.Fakat sahnede çok gerginmişsiniz gibi geldi bana,bu gerginliğinizi üzerinizden atarsanız daha başarılı olursunuz gerçekten.Özellikle davulcunuzun davula vurmaktan korkar gibi bi hali vardı,rahat ol abi VUR gitsin:)Umarım bu söylediklerimi ukulalık değil de yapıcı bi eleştiri olarak kabul edersiniz.İnşallah bu tür progressive geceleri sıkça olur.
 
evet arkadaşa katılıyorum davulcunun tuşesi çok düşüktü davul çok az geliodu çünki sadece cross da mic. vardı onun dışında davulcuda ii çalıodu tebrik ediyorum dt çalmak kolay değildir parçaları ii çıkarmışş ve arkadasın ekipmanından gözümü alamadım:p :p:p:p:p
 
Geri
Üst