Cubase Ai/le 6 (dağıtımı Yasal Versiyon)

Elicencer'da sağ tarafta cubase le 6 gözüktü ama 30 günlük olarak gözüküyor. Youtube'daki bir videodan gördüğüm kadarıyla bu aşamada elicencer üzerindeki maintenence butonuna basmak ve mysteinberg'deki hesabımızla online senkronizasyon yapmak gerekiyor. Ama senkronizasyon esnasında "bu bilgisayarın tarih/zaman ayarları yanlış gözüküyor" diyor. Tarih/zaman ayarlarını denetim masasından ingilince yapın demişsiniz ama bir-iki şey yaptım hala error veriyor. Fotoğraftaki aşamaya kadar geldim. Saat ayarını daha detaylı anlatabilirseniz sevinirim.

Aslında baya bir yol katetmişsiniz, tarih-saat ayarlarınız muhtemelen online olarak güncellenmediğinden zaman hatası veriyor, saat ve tarih ayarlarını windows server'larından otomatik olarak güncelleyip tekrar deneyin.
Tarih ve Saati Ayarlamak
 
Neyse sonunda hallettim. Region'dan da chance location yine united states seçtim. Saat dilimi de Arizona yaptım. Ve sonra elicencer/maintenence butonu. Sync. olayı hatasız tamamlanınca lisans download diyaloğu geldi. Lisansı download ettim ve şimdi cubase açılırken activasyon teklif etmeden direkt açılıyor..
Capture-4.PNG
 
@ugur86 çok teşekkürler, bu sayfadakileri okumasaydım yapamazdım. Bir de youtube'daki bir video da çok yardımcı oldu (maintenence butonu olayı) Linkini veriyorum:
 
ya arkadaşlar bu benim mailime aktivasyon kodu gelmedi ya :S ne yapmam gerekli yardımcı olun lütfen...
 
İyi gunler
maudio 2x 2 ses kartı ile gelen cubase le yi verilen kodu lisansere girdiğimde daha önce kullanıl dı ikazı alıyorum .bu problemi nasıl çözebilirim
 
steinberg'in account sayfasına girip re-activation bölümüne tıklayın, bilgileri girince yeni kod verecek size.
 
Geri
Üst