The Beastary (Heavy, Thrash Metal) -Ankara

dark_elessar demiş ki:
asasa demiş ki:
soad sarkısı calmıycak olmanız gerçektenn çokk sevindirici tamam müzik fln bir yerde ama bazı değerlere ne olursa olsun bağlı kalmak lazımm okulumuzda başarılar diliyorumm umarımm istediğimiz gibii eğlenırızz başarılar........................

umarım eğlenirsin. bizim türde eğlenebilen insanlar bence gerçekten müzikten anlayan insanlardır... metal seven insanları metale doydurcaz :D elimizden geleni yapıcaz. yeni megadeth t-shirtleriyle dimi hakan :LOL:


aaal metale aç bi okul. öğrencisiyim biliyorum. bizim grup da olmasa şenlikte metal çalınazdı herhalde; gerçi abes var onlar deli :D şu bi gerçek ki metal gruplarını hep ezdiler hep!!! :evil: paso piyasa müziklere öncelik verildi. bu sene de öyle sanırsam.. :(


evet bizim okulda metale açlık mı denır ne denir bilmiyorumm ama bi şey var şenlikte her türden müzige yer verdık demışlerdi umarım iyi bir metal müzik dinleyebilirz çunku gerçekten bir senenin yorgunluğunu atmam lazım iiyicene bir dağıtmak istiyorumm coşup eğlenmek istiyorumm :D :D bi de kaç gibi çıkacaksınz belli mi saatler?????????
 
serkan_syrr demiş ki:
ah bee keske senlık 13unde olmasaydı da berber sahne alabılseydık...aaal mızı metale el bırlıgıyle doyururduk supper olurdu..........

ben de bunu kesinlikle isterdim... okulda demiştim dimi; siz tornado çalcaktınız ben de boynumu kırcaktım :D umarım başka bi zaman beraber sahne alırız. cidden büyük bi zevk olurdu diye düşünüyorum.
 
Eyvallah Serkan umarım hep beraber güzel organizasyonlarda çalarız hele şu öss bir geçsin de. Tornado'ya gelince; gerekirse yazın gecemi gündüzüme katar soloyu öğrenirim ben biz de çalarız Efe o şarkıyı merak etme..
 
Güzel bir şenlikti. Amatör grupların(özellikle okul gruplarının) yaşadığı teknik aksaklıklar nedeniyle biraz baltalandı performansımız ama olsun. Biz 7 şarkılık playlistin 2 şarkısını mecburen çalamadık ama elimizden geleni de yaptığımıza inanıyoruz. Az da olsa öz metal dinleyicisi vardı ama bize fazlasıyla yetti. Umarım dinleyenler de bizim gibi keyif almışlardır. Dinleyenler varsa buralarda yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyoruz..
 
Beyler konsere gelemedim ama konser dividinizi izledim çok sağlam çalmışsınız..
Yolunuzda başarılar,
pathetic oblivion tayfası olarak hepinize selamlar :twisted:
 
Artık ÖSS de geçtiğine göre her türlü organizasyona açığız demektir. Konserlerimiz devam edecek, repertuar da yeni şarkılar eklenecek yakın zamanda.
@-Alcohollica-
msn'e ekledim seni oradan konuşabiliriz.
@Eardur
Bizden de Pathetic Oblivion'a selamlar yakın zamanda yine görüşürüz umarım.
 
Eardur demiş ki:
Beyler konsere gelemedim ama konser dividinizi izledim çok sağlam çalmışsınız..
Yolunuzda başarılar,
pathetic oblivion tayfası olarak hepinize selamlar :twisted:

teşekkürler...
geçen pazar bizim stüdyoda aksaklık çıkmasaydı, anlaşıldığı gibi 2saat sonra olsaydı sizi izlemeye gelicektim ama olmadı işte :(

ayrıca alkolik'e :D size de başarılar, ben de sizi dinlemek isterim (sahne fikri de fena değil hani :D )
 
asdasdasd.jpg


Sahnede görüşürüz ;)
 
Hali hazırda başlık up'lanmışken soralım Turkrock'ta takılan AAAL'li arkadaşlara nasıldı sizlerce Kış Şenliği'mizdeki performansımız? Yorumlarınız bizler için çok değerli her zaman.
@HiPnO
Saolasın dostum konser afişini bizim yerimize koyduğun için, umarım güzel bir organizasyon olur.
 
Geri
Üst