One More Lie (Death Metal - Metalcore / ANK)

Beste gercekten cok iyi olmus. Zaten bu kadar çaba harcayan bi gruptanda bu beklenir. Yakın bi zamanda canlı canlı dinlemek dileğiyle. ( Basdaş kardeşim Ünsala saygılar. )
 
unsalcım siteyi gordum cok guzel olmus abi albumde basarılar diyorum.umarım aradıgın sese sahip iyi bi vokal bulursun.back vokal ararsan gelcegin adresi zaten biliyosun.
 
euhehe eywolle ortaam bilmez miyim:)
Vokal için görüşmeler devam ediyor,düşündüğümüz birilerini bulmaya yaklaştık gibi;)Umarım beğeniceksiniz!
Bestelerimizle uğraşıyoruz,bestelerimizin yanında sürpriz coverlar da sizi bekliyor diyerek sinergy yaratalım diil mi ama;)
Basdaş kardeşim umuta da selam!İyi bakın ona ve kendinize eheuhee;)
 
Eee beyler nasılsınız yauww,yeni kayıtlar ne alemde,valla Ünsalcım yüksek beklentilerim var yeni kayıtlarınızla ilgili...Konser sezonu başlamasıyla sahnelerde de görmek isteriz,aynı sahneyi de paylaşmak keyifli olacaktir...
Görüşmek üzere
 
ünsalı thequestion'un konuk basçısı olarak dinlemiş,orada tanımış idik hatırlarsanız,kendisi gerçekten engin müzik bilgisi ve yeteneğiyle bu grubu kurduğu ve herbiri birbirinden kaliteli elemanlarla anlaştığı için bir adım önde başladı one more lie bence.bestesinden de bunu anlayabiliyoruz.hepinize başarılar çucuklar :)
 
Teşekkürler Doğukan konserlerimizde senide görmekisteriz:)Çalışmalarında başarılar dilerim ortaam!

Drizzt DoUrden inde hastasıydım bi ara:D
 
Evet aradığımız vokal sonunda One More Lie a dahil oldu..Vokallerdeki yeni isim Özberk..

Şimdiye kadar dikkat ve özveriyle ilgilenen arkadaşlar için sonsuz teşekkürler..

Bu arada grubun Flame The Fire adlı parçasıyla nokiasupersound a başvuruldu ve kabul edildi.İsteyen arkadaşlar besteye

www.nokiasupersound.com

adresinden

Soldaki Nokia 3250 ekranından ulaşabilirler..
 
Çok yoğun bir sonbahar dönemi geçecekmiş gibi gözüküyor. Az zaman içerisinde çok iş yapılacak, en yakın zamanda sahnelerde yer alıp hp beraber danalar gibi tepinebilmek için...evet.
 
helal le.. 8) yani gördüm topiği vAlla. ünsalın çoktandır hayallediği projesi bu başarılı olacağından eminim. olamazsa bizimle çalışıcak zaten :twisted:
 
Flame The Fire olarak bildiğiniz şarkının adı değişti gazı kaldı, haftaya güzel sürprizler olabilir...olmayadabilir...ama olabilir de... :)

sonbahar sezonunu iple çekelim evet
 
Hayırlı olsun.Kayıdı dinledim.Üzerine iyi bi vokal olursa daha da iyi olacak...
İlerisi için umarım herşey süper olur
 
Geri
Üst