One More Lie (Death Metal - Metalcore / ANK)

Ünsal sana ve grubuna başarılar parçanız hoş olmuş vokallerle beraber çok daha iyi olucağa benziyor.

Konserlerde görüşmek üzere...


:metalhead
 
twisted lie vokalli olarak kaydedildi
son rötüşlar yapıldıktan sonra siteye de yüklenecektir buradan da haber edilecektir.
tahminim bu olayın 1-2 saat içinde olacağı yönden
 
Teşekkür ediyorum dostum,ama vokallerin ne kadar acele ve kısa süre de kaydedilmiş olduğunu anlatrm bi ara:)tabi ki diceksin insanlar bu durumu bilmek zorunda diil..neyse buarada grubun önümüzdeki ay Rockstation Dergisi Complationda bir parçası yer alacak.Teşekkürler Rockstation!;)
 
şu ana kadar ki iliginiz için teşekkürler. uygun kayıt imkanlarına sahip olduğumuz vakit tabi ki elimizden geleni yapmak için gayret göstereceğiz. dinleyiciye kötü ürün vermek bizim de canımızı yakar. inşallah gelecekte daha çok imkana sahip olduğumuz zaman bunu gerçekleştirebiliriz, bu ülkedeki müzisyenlerin bir numaralı sıkıntısı da budur zaten bilen bilir.

tabi bu esnada olumlu veya olumsuz bütün eleştirilere, doğru uslup ve mantıklı gerekçelerle yapıldığı sürece, açığız.

evet... :)
 
Evet seve seve dinlerim her eleştiriyi ,beni bilen bilir;)bulunduğumuz ülkenin lşartları doğrultusunda olması ve mantık çerçevesi çok önemli..Daha iyi ürünler sizleri bekliyor buna eminim.
 
acatalepsyst demiş ki:
Teşekkür ediyorum dostum,ama vokallerin ne kadar acele ve kısa süre de kaydedilmiş olduğunu anlatrm bi ara:)tabi ki diceksin insanlar bu durumu bilmek zorunda diil..neyse buarada grubun önümüzdeki ay Rockstation Dergisi Complationda bir parçası yer alacak.Teşekkürler Rockstation!;)
rica ederim lafı gelmişken şunub elirteyim çok özele girmediği sürece dinleyenlerinde bir parçanın nasıl ve ne şartlarda meydana geldiğini bilmesi gerektiğini düşünüyorum. ama tabiki grubun özeline girmeden sadece parçanın üretilen muziği şarkı için diyorum. yanlış anlaşılmasın.
gayet guzel gidiyorsunuz. sorunlar çözüldüğü zaman daha iyi kayıtlardada dinlemek isterim.
başarılar
one more lie grubu
 
Teşekkür ederim dostum,seve seve paylaşırız yardımcı oluruz elimizden gelen birşey varsa ardına koymayız:)

soruları istekleri beklentileri olumlu yada olumsuz eleştirileri saygı çerçevesinde almaya çalıştığımız bir forum olarak nitelendiriyorum bu forumu aynı zamanda;)
 
oldukça iyi bir müzik icra ediyorsunuz. en son vokal arıyordunuz yanılmıyorsam, son durum nedir ? vokalli bir kaydınızı dinlemeyi isterim. kolay gelsin...
 
vokallerin aceleye geldiğinden bahsetmişsin. keşke biraz daha vakit ayırsaymışsınız. sound oldukça iyi çünkü. brutal vokal yapan arkadaşta biraz daha benimsediğiniz gruplara (in flames, soilwork vs.) benzeri bir tarzda olsaydı daha da iyi olurdu gibi geldi bana. zamanla oturacaktır diye tahmin ediyorum. yolunuzda başarılar...
 
valla zaman ayırmak ve dediğim gibi kaliteli ürün sunmak isteriz ama vokal için studyoya girmek lazım ve her saati cebe giriyor, öğrenci veya işsiz güçsüz adamlar olarak ağlıyoruz haliyle (ne kadar rezil di mi :) )

şimdilik idare etmek lazım
ileride sağlam olur inşallah (amin)
 
Geri
Üst