Paranoya (sivas)

paranoya biralemde tekrar çıkmalı mı ?


  • Toplam oy veren
    68
Zaten bu grubun en büyük kaybı sivasta kurulmuş olmaları. Ben hep şuna inandım,Sivas değilde Eskişehir , İzmir , İstanbul ya da Ankara da bulunsaydı paranoya bambaşka yerlerde olurdu...

Yeni demo parçaların kayıtları için 17 haziran da stüdyoda olacak paranoya. Bendenizde akdeniz sahillerinin keyfini çıkarıyor olacağım o sırada uahhah :)
 
siz yoğunlaşın arkadaşlar . Umarım herşey istediğiniz gibi olur. Bu adam 11 güne gider :) Bekle akdeniz ben geliyorum:)

Sivas da yaşadığım sayılı mutlu günü bana yaşattağınız için çok teşekkürler paranoya. Önünüz açık yürüyün beeeeeeeeeeeeeeeeee :):):):):):):):):):):)
 
gençlik kısa bir konser görüntüsünü de ekliyelim mi buraya?
Böylece canlı performansımıza da şahit olursunuz :D!!!
Görüntüleri hazırlayıp en kısa zamanda bizim sevgili basın-yayın danışmanımız Orkocuk'a vericez!
o da linki siteye koyar artık! (işin doğrusu arkadaşlar bu internet ve forum işlerinden grubun hiçbir elemanı anlamıyo!Saol ve de varol Orkooooo!!!)
 
uhahahah basın yayın danışmanınızı tatil heyecanı sardı feocum :)

Konser görüntüsü ve fotosu olayına gelince ... ULAN BEN KONSER BİTTİ BİTELİ FOTOLAR NERDE DİYE BİYERİMİ YIRTIYOM Bİ SALLAYAN YOK !!!!!!!!!!!!!!! ....

Öhm neyse. gönderin bana bende ekliyim buraya hatta heryere :) siz saolun siz varolun PARANOYAAAAAAAAAA

Not: sinan hariç :) ona gitar nasıl çalınır gösterecem yaz tatilinden sonra ey sinannnnn duy sesimi senin dönemin bitti orko nun dönemi başlıyorrr :)

sevgiler saygılar :)
 
hayal kurmak ne güzel şey dimi orko :D ... ya ben herife iki sene önce olum bak bass gitarın war elektro gitarın war anfin war çalış diodum adam 10 yıldır gitar çalıo hala bir kaç bare geçişinde zorlanıo :D arkadaşlar inanmayın siz buna..bu adam o bilgisayarın başından kalkıpta su bile içmez öyle erinir yani gitar mı çalışacak ahahahahaa ..... :D :D :D :D


orkoo bu arada bizim konser fotolarını buldum aldıım istihbarata göre 40 ilaaa 45 ciwarında foto çekilmiş yaklaşık 1-2 güne elimde olacak :D



bu arada arkadaşlar yeni demolarımız elimizde olmayan nedenlerden dolayı en geç doğum günüm olan 20 HAZİRANA (bilmem anlatabildim mi :x ) kadar teker teker forma eklenecektir .....
 
sevgili arkadaşım sinan :) sana ve göeüşlerine saygı duyuyorum yok lan ne duyacam duymuyorum!
Görürsün olm 10 hazirandan (doğum günüm uhahaha :):):):):) ) itibaren çalışmaya başlıyorum !!! bittin olm sen bas elektro hepsini yalayıp yutacam ondan sonra paso bare geçişi yapacam !!!!!

neyse 20 haziranda (yani senin doğum gününde uahahh :):):) ) yeni demolarınızıda dinlemek umuduyla.....
 
arkadaşlar öncelikle sizleri tebrik etmek isterim sivas'ta bu işler nasıl yürüyor bilmioyrum fakat eminim ki ankara'daki kada kolay değildir eğer her hangi bir konuda yardımımız gerekirse bir mesaj kadar uzağınızdayız elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız başarılarınızn dewamını dileriz...

Rocka
 
çok teşekkür ederim .. siwasta rock müzik yapmak inanın çok zor... ben bişi sorcam biz bu sene üniwerste şenlikleri falan bayaa geciktik gecikmediğimiz we başwurabileceğimiz organizasyonlar warmı biz yeni yeni takip etmeye başladıkta
 
selam paranoyaaa:)şarkınızı konserlerinizde dinliyordum ama hiçbişey anlayamamıştım;şimdi dinledim hatta hala dinliyorum ve gerçekten çok beğendim.sivastaki konserlerinizin hepsini dinledim_izledim,benim çok hoşuma gidiyor tarzınız ve sivas gibi bir şehirde bunları yapmanız çok çok güzel bişeyy.tebrik ediyorum sizleri.dilerim ilerde sizleri de tvde görebilirizve ben geleceğin televizyoncusu olarak sizleri bir programda konuk alırım,hehe:)başarılaarrrr!!
 
arkadaşlar bence bu grup irem gibi birsüre sonra tvlerde boy göstercek hatta bundan eminim.gerçekten çok başarılılar.ben bizzat dinledim canlı performanslarını da gördüm.sahne hakimiyeti falan da çok başarılı.valla sivastan bööle bişey çıkarsa çok ii bişey olcak.tebrikler paranoyanın paranoyak elemanları:)
 
DuMaNiST-HaLiMiZ-DuMaN demiş ki:
Sivas'ta rock grubu olmak cok zordur eminimki bu gruba göstermiş oldugu basarıdan dolayı secgilerimizi iletiriz



[ Tansiyon 12.8 ]
selamlar bende kartal . kaytlar sırasın paranoya elemanları beni hatırlayacaklardır. yaklaşık 20 dakikadir yazılan herşey okuyorum ve ortak olarak söylnene bir şey var. " Sivas'ta bunu nasıl yaptınız" arkadaşlar etmeyin tmam sivas küçük bir şehir ama o kadar da herşeyden aciz bir şehir değil. belki ihtiyacın olan birşey anında bulamıyorsun ama 1 gün içerisinde de temin edebiliyorsun. Cumhuriyet Üniversitesinin Hayvan gibi stüdyosu var gir kayıdı al kimse sana dur demez. sivasta çok kaliteli rock dinleyicisi var otur o adamlara dinlet eleştirilerini al. Sivasta hem müzik eğitimi blümü , hem müzik bilimleri hemde mizik tenknolojisi olmak üzere 3 farklı bölüm müzik eğitimi alan ve eleştiri yapabilecek 300 kişi var en az ki paranoya sivas ta zaten bir marka. Bu adamlar işi biliyorlar ve yapıyorlar ellerine sağlık. Ben sivaslı değilim ama sivas o kadarda imkansız bir şehşr değil buna sda inanıyorum. Ben samsunluyum ve 2,5 senedir sivastayım ve evimin bir odasını stüdyo yaptım. Kullandığım cihazların bir çoğu sivasta yok ama istendikten sonra halledilebiliyor.

Parçaya gelecek olursak Davul üzerine yazılanlarda crash ve twin kicklere laf var. Belki gruptaki arkadaşlar biraz kızacaklar ama işin backgroundan bahsedecek olursam davulun tamamı VSTi , Feo ve serdar abimiz bir gece oturdular ve sabaha kadar evde davul yazdılar. Davula kusur bulan arkadaşlar FEO yu birde canlı dinlemeliler. Eksik oalrak gördüğüm tek şey (ki ben bunu kayıtlarda da söölemiştim) arkada bir syntsizer stringler olabilir ve şarkıyı iyi beslerdi. Onun dışında unutmamak lazımki şarkı DEMO. Studionun cihazları çok çok iyi bunu hatırlatmak isterim. MAC G5 üzerinde Control 24 masası ve Protools yazılımı ile yapııldı. (kayıt , mix) masteringde ben yoktum bilmiyorum naaptılar.
Eğer bu kayıt istanbulda olsaydı saati başına 200€ bayılacaklardı ki C.Ü. Studio da 6-7 saate yakın kaldılar. Bunun masrafları daha profesyonel kulaklarla ve cihazlarla yapılsaydı 3000 € gibi bi rakam olurdu ama bu kayıt sadece ama sadece bilek ve nefes ile oldu emek ile oldu. Yapılan harcamalar sadece boş cd ile herhalde bukadar kayıdın üzerine parçanın Kayıt , mix ve Masteringi ile cebelleşen arda hocamız ile uykusunu davul yazmak için feda eden serdar abimizi yemeğe götürüp hesabu ödemişlerdir :)

işi şakası bence sivası o kadar küçümsemeyin. Sadece istek azim ve çaba gerekiyor. Armut piş ağzıma düş olmyor. Bu adamların ihtiyacı vardı yapmak istediler girdiler ve yaptılar.
HELAL OLSUN ÇOCUKLAR SİZE.

İYİ ÇALIŞMALAR
 
Geri
Üst