Paranoya (sivas)

paranoya biralemde tekrar çıkmalı mı ?


  • Toplam oy veren
    68
Dumlupınar Üniversitesi Bahar Şenlikleri 7 Mayıs Çarşamba Programı


SUS:15:45
RIOT:16:45-
Dans Gösterisi:17:30
SERKEŞ:18:00
POLYTUNER:19:00
PARANOYA:20:00
KZANS:21:00
PİİZ:22:30

Herkesi bekleriz saygılar efem :D
 
jdfkjkljdsh4.jpg


paranoyaxe3.jpg


gkhdogklhduy6.jpg


bir tane daha var o da brothersta asılı
 
efenim ben de bugün DPÜ şenliklerinde paranoyayı dinleme şerefine nail oldum. hava muhalefeti nedeniyle perşembe günü çaldılar. oldukça başarılıydı grup. DPÜ öğrencileri adına kendilerine teşekkür ediyoruz taaa sivastan geldikleri için. (RİOT)
 
Dumlupınar öğrencilerine gösterdikleri ilgi için çok teşekkürler rock kültüre çok teşekkürler sağ. kült. sp. daire başkanı hüseyin beye sonsuz teşekkürler İbo Alper Demet Tuğbalar Sinan Melih Murat Serkan aklıma gelen gelmeyen herkese çok teşekkürler biz orda başka bir üniversitenin bize bakış açısını ve bizim üniversitemizin bize bakış açısını gördük arada inanılmaz farklar var hepsine tekrar sonsuz teşekkürler. umarım yine görüşürüz

KZANS grubuna burdan sonsuz teşekkürler bir konserden sonra BEDBİN grubu gibi SERBES BÖLGE gibi FLAVIN gibi başka dostlarda edindik kardeş grup sayımız gün geçtikçe artıyor bu iyi müzisyenliğin dışında iyi insan olmakla alakalı ilk işim albümünüzün orjinalini almak olacaktır sivasta bunu bulmak zor olabilir ama ankara ve istanbula yolum düşer düşmez VOTKA isimli albümü alacağım hemen bize verdiğiniz destekler için çok teşekkürler.

arkadaşlar c.ü deki konserimiz saat 19:30 da başlayacaktır bazı arkadaşlar 19:00 diye biliyormuş....
 
dumlupınar üniversitesine oradaki bizim yanımızda olan bize desteği olan herkeze çok ama çok tesekkürler arkadaslar..üniversitenin öğrenciye olan ilginin alakanın ne olduğunu orada gösterdiler bize..dumlupınara defalarca teşekkürler..kzans grubuyla olan muhabbetimiz ve dostluğumuz,onların bize gösterdiği içten ve samimi dostluk bizi oldukça mutlu etti..albümü kesinlikle alacağım;)
bu arada lora grubunu burdan defalarca kez kınıyorum.. yaptığı konusma asla aklımdan gitmeyecek..onlara gerekli cevabı elbet bir gün vereceğim:)konuyu bir ara açarız sizlere..
 
Paranoya grubu yaz ayları içerisinde yeni demo kayıtları için çalışmalarına başlamıştır. Paranoya nın kendine ait olan şarkıları bu dönemde kaydedilecektir. Eski şarkıların kaydınında yenilenmesi söz konusudur.Kayıtlar İstanbulda gerçekleşecektir. Bizi takibe devam edin...
 
olum sen işi ilerletmişsin süper bir foto lan :) adama bak şimdide fotoğrafçı oldu bi o haltı yememiştin :) boş olunca haber ver görüşelim


dün itibariyle feoyu yolladık sivastaki zamanını dolduran feo adapazarına gitti sonunda şimdi işimiz daha da zor ama pes etmek yok :)
 
"beniiim albümüm çıktığğğğhh" diye lafa başladı. ardından " burdaaann 70 km ötedeeeğğğ biiğğrrr şehirrrğğğ vağğğrrr. eskiiiiii şehiirrrğğğ" diye devam etti.
akabinde de eskişehir gruplarını övdü diğer tüm grupları aşağılarcasına. sonra millet yuhlamaya başlayınca da kırıta kırıta mekanı terketti. sonra dışarıda Kzans'ın vokalisti hüseyine laf atma gafletinde bulundu. tam hüseyin burada söyleyemeyeceğim şeyler yapmak üzere üstüne doğru yürüyünce de kaçtı!
 
Geri
Üst