Bonustrack (Pop-Rock,Soul,R&B) - Ankara

bonustrackvocal demiş ki:
İlk gün olmasından kaynaklanan bir takım ses sistemi sorunları oldu.

Kesinlikle haklısınız. Gecenin ilk grubu bizdik ve kimse birbirini duyamadı :( Hakikatten yüzünüze bakınca anlıyorduk neler hissettiğiniz çünkü biz karambole çalmak zorunda kaldık :D Neyse düzelmesini umut ediyoruz. Ayrıca tarzınızı çok beğendik ailecek. En kısa zamanda daha sakin bir programda izlemek dileğiyle. Müzikle kalınız...
 
Sevgili Bandroll,
Melek açılışında sizi dinleyemedik ama birbirinizi duyamamış olmanızı anlayabilirim. Çünkü monitörler sorunluydu. Ama saolsun Berkan birkaç şarkı sonra en azından benim monitörü ayarladı. Yoksa halim fenaydı vallahi. Solumda bas amfisi, sağımda gitar amfisi. İnsan kendini duyamayınca fazla yükleniyor gırtlağına ve sesi kısılıyor. Neyse elbette ki düzelir. İlk gün olur öyle :D
Her zaman bekleriz.
Sevgiler...
 
gitaristinizin kullandıgı pedalları ogrenebılırmıyım tonu cok ıyıydı. telecaster ıle calarken sanırım processor vardı ama tam goremedım burdan detaylı bı sekılde yazarbılırsenız cok sevınırım
 
Merhaba stoneguitar,
Sordum gitaristimize. Gitarı Fender Telecaster (Amerikan 25.yıl anısına yapılan model)
Pedallar Boss. Blues drive, Compressor, Digital Delay. wah pedalı da Jim Dunlop.
'Keramet gitarda pedallarda diil' diyor Burak.
 
cevap verdıgın cok tesekkur edıyorum. bence asıl keramet gıtarcıda yalnız ben processor gordum gıbı hatırlıyorum. eger problem olmazsa processor hıc kullanıyomuymus sorarmısınız bıde gıtarın fıyatı ne kadar onu da bı ogrenebılırmıyım. son zamanlarda ızledıgım en ıyı gıtarıst burak guvendı. hem cok temız calıyodu hemde cok guzel cumleler kuruyodu. gıtarlarını fareler yemedıgı ıcın bızde cok sevınclıyız!!
 
Rica ederim ne demek.
Yok processor kullanmıyor. Pedalları koyduğu bir board o senin gördüğün. Çantası var yani pedalların. Gitarı Amerikadan almış yıllar önce. Ama ucuzdu diyor. 600 dolara almış.
Evet hakkaten iyi oldu gitarları farelerin yemediği.
Görüşürüz.
 
cok sagolun.. bır sorum daha gelicek hemen simdi. soruyorum.. burak guven gıtar dersı verıyomu? vermıyosa neden egıtım vıdeosu yok? yada verıyosa ne kadar acaba ucret? yada suleyman bagcıoglu gıbı ben hala ogrenıyorum ne ogretebılırım kı dıye yan mı cızıyo kı bence benım ızledıgım burak guvenın pekte bı eksıgı yok gıbıydı sevgıler saygılar.. cuma gelıcem dınlemeye
 
Valla kendisi üye diil bu siteye. Grup adına herşeyi ben yazıyorum burda. Burak'la bağlantı kuramadım. Burak aslen bas gitarist olduğundan bildiğim kadarıyla bas dersi veriyor. Ama gitar dersi veriyor mu bilmiyorum. Bence sen gelip kendisi ile görüş. Tüm detayları Burak2tan öğrenirsin böylece.
Bekliyoruz.
Sevgiler. Bye bye.
 
efeem tekrar merhabalar,

Joss stone dan "you had me" sizin repertuarda var mıydı acaba?Haddim olmamakla beraber repertuarda çok şık duracağını düşünmekteyim..Sevgiler,saygılar..
 
Ah Ah sevgili Tanselus sorma ya,
Aylar aylar önce yapılacak listemde vardı 'You had me'. Bence çok güzel bir şarkı ve benim sesime çok iyi gideceğini de düşünüyorum. Ama gruba beğendiremedim şarkıyı. Yapmak istemediler. Ben de üstelemedim.
Kamuoyundan istekler var diyip sıkıştırırım bizimkileri :D
Şu aralar yine gerek programlarımızın gerekse hayatlarımızın yoğunluğu nedeniyle prova sorunumuz var. Liste ve parçalar hazır ama bir araya gelemiyoruz. Ama ipucu verirsem Pink, Beyonce, Christina Aguilera, Jenifer Lopez, Alanis Morissette, Madonna, Sheryl Crow gelicek yakın zamanda.
İlgine teşekkürler.
Sevgiler.
 
Listeden anlaşıldığı üzere bayan vokal olarak bayan vokal ağırlıklı şarkıları seçme ve yapma ısrarcılığım devam ediyor. Erkek şarkıları da olacaksa bayan vokale yakışacak olanları tercih ediyorum. ;)

Sizden ricam lütfen benden Red Hot, Greenday, SOAD, HIM, Audioslave, Muse vs. istemeyin. :!:
Zira hiç tarzım diil. Ve bayan vokallerin söylemesini de hiç hazetmiyorum. :?
Saygılar, Sevgiler.
 
bonustrackvocal demiş ki:
Listeden anlaşıldığı üzere bayan vokal olarak bayan vokal ağırlıklı şarkıları seçme ve yapma ısrarcılığım devam ediyor. Erkek şarkıları da olacaksa bayan vokale yakışacak olanları tercih ediyorum. ;)

Sizden ricam lütfen benden Red Hot, Greenday, SOAD vs. istemeyin. :!:
Zira hiç tarzım diil. Ve bayan vokallerin söylemesini de hiç hazetmiyorum. :?
Saygılar, Sevgiler.

Red Hot, Greenday, SOAD 8O
Bayan vokale yakışmamasının yanısıra anladığım kadarıyla Bonustrack'in tarzına da hiç uymayan gruplar bunlar.
Bence her gruptan kendisine uyacak şarkılar talep edilmeli.

Sevgiler
MG
 
jokermg'ye katılıyorum bonustrack pop grubudur hatta en iyisidir :) biz çok mutluyuz sizden pop dinlemekten :) ayrıca geliyor denen listede pek bir iç açıcı gözüküyor merakla bekliyoruz ;)
 
Sevgili canakiyancanawar (üf zor oldu yazmak :D )
Güzel dileklerin için çok teşekkürler. Bizim acaip müzisyen olmak gibi bir derdimiz yok zaten. Gruptaki en az tecrübeli insan olarak ben dahil ( ki az diil 13 sene benimde) hepimiz biliyoruz ki bu iş böbürlenerek ortalarda dolaşmakla, burnu havadalıkla olmuyor. Çok çalışmak, bol bol dinlemek, öğrenmek lazım. Zaten iyiysen takdir görüyorsun, isteniyorsun, aranıyorsun. İşin özü bu bence.

Biz eğlenmek ve eğlendirmek yanı sırada elbetteki para kazanmak için yapıyoruz bu işi. Bu amaçla bir araya geldik. Birbirimizle çok güzel bir enerjimiz var, sanırım bu da seyirciye yansıyor. Bu iş aynı zamanda bir sahne, bir şov işi. Çok iyi müzisyen olabilirsin, tabanca gibi çalışıp şakır şakır çalabilirsin ama sahnede bir sevimliliğin, bir albenin yoksa, yaptığın şeyden sen zevk almıyormuşsun gibi görünüyorsan başkaları da zevk almaz. Seçtiğimiz şarkılar dışında bizim diğer avantajımızda bu oldu. Hep bunu söylüyorum. Bayan olmama rağmen sahnenin en önünde bana gülen gözlerle bakan, coşkuyla şarkılara eşlik eden, alkışlayan bayanları görünce mutlu oluyorum.
Bu işi çok seviyorum. Belki hiç tanışıp konuşmadığım bir sürü arkadaşım var. Ya da bu iş sayesinde tanıma fırsatı edindiğim bir sürü güzel insan var.
Aman ya çenem düştü.
Neyse hepinizi seviyorum. Görüşürüz.
 
Misery demiş ki:
jokermg'ye katılıyorum bonustrack pop grubudur hatta en iyisidir :) biz çok mutluyuz sizden pop dinlemekten :)

Sevgili Soyhan,
Teveccühün, çok teşekkürler. :D Bizde çok mutluyuz pop müzik yapmaktan.

Beni iyi tanıyanlar bilirler. Yıllarca rock söyledim. Çok iyi bir rock müzik dinleyicisiyimdir. Çok sağlam bir arşivim vardır. Ama rock, ağırlıklı olarak erkek egemen bir müziktir. (Özellikle cover yapılacaksa)
Belli bir süre sonra insan kendisinin farkına varınca tarzını oturtuyor. Müzisyen arkadaşlarının çalabileceği diil kendinin söyleyebileceği tonları seçiyor. :!: Ses aralığı fena sayılmayacak bir bayan vokalim. Neden sesime gitmeyecek tarzda,erkek şarkıları seçip sesimi boğayım ki. Dünya üzerinde bir sürü bayan şarkıcı var söylenebilecek şarkıları olan niye illa rock söylicem diye kasayım ki kendimi. Zaten piyasada yeterince grup yok mu erkek vokalli rock ya da alternatif (red hot, greenday vs. )çalan :!: :?:
 
Geri
Üst