SonUÇ - (Bursa)

04 Haziran'da OrkestrAS'ta çıktık ve "Edip Akbayram"ın yeniden düzenlediğimiz ve daha sert hale getirdiğimiz "Aldırma Gönül" şarkısını çaldık.(bak. Demolarımız..)Ama müzikten anlamayan, hakikaten n'aptığını bilmeyen, Rock(rak) müziğe "rok" müzik diyen ve masada içtiği beleş iki bira ile kafayı bulan bir jüri üyesi, bizim Edip Akbayram gibi davasında ünlü ve saygın bir kişinin eserini nasıl olur da faşist ve civciv ezen "det" metalcilerin tarzında çaldığımızı hakaretsel bi' şekilde sorunca bizim de sigortalar attı tabii!

Sebep de solistin bazı yerlerde "scream vokal" yapması!.. Ama malum adı her neyse jüri üyesi "rok" müzik :) dediği tarzın artık sadece "Deep Purple", "Pink Floyd"dan ibaret olmadığının hala farkında değil. Bu gruplar çok saygın gruplar, mihenk taşları ama artık çok daha fazla tarz var Rock alemi içinde!.. İsteyen istediği tarzı yapmakta ve beğenip beğenmemekte özgürdür. Ama eleştiriler cahilce ve önyargılı yapılmamalıdır!..


Tarzımızın "Death Metal" olmadığını,(keşke Death Metal yapabilsek, çok güzel ama zor bir tarzdır..) bir grubun konserinde civciv ezmesi yüzünden bütün bu müzik türünü yapan gruplara çamur atılmasının yanlış olduunu, böyle bir genelleme yapılamayacağını çakırkeyf jüri üyesine söyledik. O da bunun üstüne bi'şeyler söylemeye çalışırken, ortam daha fazla gerilmeden sahneden hışımla ve burnumuzdan soluyarak indik tabii!..


Sizce de bu jüri üyesinin zihniyeti, bir dönem bütün siyah giyenleri "satanist" diye nezarete atan zihniyetin saçmalalığı kadar saçma değil mi? Yoksa bu zihniyet ondan da mı saçma? :) Karar sizin artık!..

Keşke yarışma sansasyon yaratmaya çalışan ve "ben solcuyum üleeaayn!" gibilerinden sarhoş naralarıyla kendini kanıtlamaya çalışan, tanımadığı insanlara ayaküstü "faşist" damgası vuran, bilmediği bir müzik türünü eleştiren ve bu tarz saçma salak işlerle belki de "popstar"daki jüri üyesi "Armağan" gibi ilgi çekmek isteyen jüri üyeleri olmadan yapılsa..

:) Bu yarışmada "kostüm" e falan da puan verildiğini öğrendik. Bi de iğrenç "popstar" türü yarışmalara benziyo yaa!..:) Keşke rock müzik yarışmaları daha az popülerleşme çabası içinde yapılsa diymi ?..

Civciv meselesi hep bahsedilir.Hangi grup civciv ezmiş bilemiyoruz ama o onların bileceği iş karışamayız.

Biz CİVCİV DOSTUYUZ :)

10 ve 11Haziran 2006 Pazar günü yine OrkestrAS'dayız! Neden bu kadar laftan sonra hala çıkıyoruz çünkü pes etmemek lazım!.. Öyle değil mi? :)

"3" beste çalıcaz..Bunlar sitemizin demolar kısmından dinleyebileceğiniz "Söz verdim", "Sen bendeyken" ve "Anlamsız"... Belki "Kurban"dan "Yine"yi de çalabiliriz.

Canlı performansımızı görmek ve eğlenmek isteyenlleri bekleriz!..

Yer : As Merkez - Bursa
Tarih : 11-12 Haziran 2006
Saat : 18:00
Giriş : Ücretsiz
Yaş sınırı : Yok
 
Bursa - Uludağ Üniversitesi Bahar Şenlikleri,
Bursa - As Merkez Orkestras,
Konserleri Bitti ve Geriye
11 Haziran As Merkez Orkestras Yarışması Puanlama Günü Konseri ve Ardından Kanserli Bir Kız İçin Yardım Konserimiz var...Bar Programları'da Hazırlanmakta...

Grup Elemanları:

Özgür - Klavye Vokal
Orçun - Gitar
YSF - Gitar
Özer - Rap Vokal
Onur - Bass Giar
Ferdi - Davullar...

Demolarımız'a http://www.sonuc.anatolianrock.com ve/veya Aşağıda Sizlere Sunacağım Linkler'den Ulaşabilirsiniz...

Grubun Toplamda 9 Bestesi, Prodüksiyon ve Aranjesi Bitmiş 6 Demosu Bulunmaktadır...

Demo Adı : SonUÇ - Söz Verdim...

Söz Verdim

Demo Adı : SonUÇ - Aldırma Gönül(Cover)

Aldırma Gönül(Cover)

Demo Adı :İşte Hayat Bu!

İşte Hayat Bu!

Demo Adı :Fifth Komplex(Intro)

Fifth Komplex(Intro)

Demo Adı :Anlamsız

Anlamsız

Demo Adı :Sen Bendeyken...

Sen Bendeyken


Saygılar Sevgiler...

SonUÇ - Gitar(YSF)
[/color]
 
Özellikle sen bendeyken isimli parçanız ve cover parçanız gayet başarılı olmuş değişik bir şekilde yorumlanmış hoş aldırma gönül. Yolunuz açık olsun arkadaşlar.

Saygılar.
 
KONSER

25 Haziran As Merkez OrkestrAS

Saat 15:00'da Başlayacak...

28 Haziran Nilüfer Belediyesi Yaz Şenlikleri

Saat 20:00'da Başlayacak...

Bilginize

Saygılar Sevgiler...
 
Arkadaşlar NokiaSuperSound'un Düzenlediği Müzik Yarışmasının Dream Tv ile Tanıtım Röpörtajlarında SonUç 'ta var...SonUç ile Geniş Bir Röpörtaj Yapan Dream Tv Yapılan Bu Röpörtajları, Canlı Performans Görüntülerini Gelecek Haftaya Günde 20 Defa 1 Hafta Boyunca Slaytlar Halinde Yayınlayacaktır...SonUç'un iç Yüzünü Öğrenmek İsteyenler Kaçırmasın Derim... Bilginize Saygılar Sevgiler...

SonUç (Gitar)
 
hehe :)

Ya orçun nesin sen abiii buu söz verdim şarkısı müthiş yaaa.!!!! bi günde 30 defa dinledim yaa takıldım şarkıya :D sende bütün zamanını atölyede geçirme banada zaman ayır yaa iyi iş öçıkartçaz ama :D senin işin çok bea :D neyse kaçtım ben abi by..Yusuf orçun manyak çalıonus :D özgür abi sesine laf getittirme :D :D

Dilan KARA.!!
 
Re: hehe :)

manga_silencegirls demiş ki:
Ya orçun nesin sen abiii buu söz verdim şarkısı müthiş yaaa.!!!! bi günde 30 defa dinledim yaa takıldım şarkıya :D sende bütün zamanını atölyede geçirme banada zaman ayır yaa iyi iş öçıkartçaz ama :D senin işin çok bea :D neyse kaçtım ben abi by..Yusuf orçun manyak çalıonus :D özgür abi sesine laf getittirme :D :D

Dilan KARA.!!
:)
 
endlesshate demiş ki:
endlesshate demiş ki:
_Axi_ demiş ki:
endlesshate Bana bir iki Defakto Bestesi Yollar mısın?

Tabi ki yollarım ama önce besteleri kaydetmek gerek irtibatı koparmayalım yaz ortasına doğru kaydedeceğimiz demoyu yollayayım sana.

Axi nokia super sound dan Defakto bestesini dinleyebilirsin başarılar saygılar.

Çalışmanızı Dinledim "endlesshate" Vokali Duyamadım Sanırım Türkçe Okuyor Parçayı.. Davul'da hatalar var sanırsam kulağımı tırmalayan noktalar oldu.. Bunun Kaydını Daha Başarılı Bir Şekilde Alıp Çalışmanızı Yeniden Düzenlerseniz Kulağa Daha Hoş Gelicek Bence... Genel Anlamda iyisiniz... Başarılarınızın Devamını Dilerim ;)
 
ösgür bakıorum burdada warsın ama hbrım yok cık cık cık :p yakaladım oluum senı :p sonuc sonuc sonuc sonuc dıyınce aklıma gelen cok sey war grup hakkında cok yorum yapamıcam ama bılgım kadaryla cok basarılı bı grup emın adımlarla ılerlıolar walla allah yolunuzu acık etsın arkadaslar


saygılar.... :twisted: :twisted:
 
Geri
Üst