midi floor controllerlarda anlayanların dikkatine

Elimde behringer fcb1010 var aletin birçok özelliğini kullanmadığım gibi gereksiz büyüklüğü nedeniylede artık taşımaktan bıktım. Elektronikten anlayan insanlarla kendime 4 pedallı bir foot controller yapmak istiyorum. Bana bu konuda yardım edebilenlere şimdiden teşekkür ederim.
 
Bu yaptırma olaylarını zamanında ben de çok araştırmıştım ama bırak yaptırmayı meramımı anlatmakta bile oldukca güclük cekmistim.Bana yapılmasının cok zor olduğunu o pedalların altında özel altın bilmemne birşeyler olması gerektiğini falan filan gibisinden birçok sey söylediler ben de olayın karısık oldugunu anlayınca daha fazla kurcalamadım.Ama sana tavsiyem böyle birsey arastıracaksan soracagın insanlar aynı zamanda gitarist olmalı yoksa adamlar senin ne hakkında konusutugunu bile anlamıyolar..he gurban modunda geneli..
 
@Bulloween
Hatırladığım kadarıyla sizde rack setup vardı. Bende rack setup kullanmaktayım ve bunun için RFX MP128 MidiBuddy kullanıyorum. Cihazın amerika satış fiyatı $100 civarında. Cihazın avantajları; rack in içine sığabilmesi, küçük olmasının yanında dayanıklı olması ve kullanım kolaylığı. Amerikadan getirmek gibi bir avantajınız var ise tavsiye ederim. Linkini aşağıda verdim...

http://www.zzounds.com/item--RFXMP128
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Perfectionist ilgin için teşekkürler, bende uzundur netten arama yapıyordum aynı cihazı buldum ve beğendim. Yakın bir tarihte almayı düşünüyorum.
 
Geri
Üst