Faili Meçhul (alternative, soft rock) - İzmir

GeVeZe_EmRe demiş ki:
hehehe :) yok be ne darılması ne gücenmesi cidden bizde buna benzer bi muhabbet ettik.. şaka bi yana medusa666 başka bi çözüm yolu önerebilirmisin? insanlar için konuşmaktan başka mantıklı çözüm yolu varmı sence ??
doğru diyorsun şakası işin bir yana ;)
ne demiş atalarımız??? :LOL: :LOL:
insanlar konuşa konuşa;hayvanlar ise koklaşa koklaşa anlaşmaktadırlar :LOL: :LOL:
kolay gele..iyi geceler..başarılar ayrıca ;)
 
Aynen öyle :)
ortak noktada anlaştık biz berkerle sağolsun biraz uğraştırdı beni ama anlayışlı çocuklarmış teşekkür ediyorum kendilerine.. yarın yazıcam buraya detaylarıyla şimdi çok uykum geldi herkese iyi geceler..
Başarı temenni eden herkese çok teşekkür ediyorum.. Saygılar... :LOL:
 
Diyeceğim şudur ki, ankaralı faili meçhulden berkerle karşılıklı görüşüp bizim izmir piyasasında yer edinmemizde bir sorun olmayacağına vardık.. Zaten sonuç olarak ileride kendini ispatlayan taraf ismin gerçek sahibi olarak akıllarda yer edicektir.. Fakat Turkrock.com'da bizden önce yeralmaları ve bunun için verdikleri emekten dolayı biz kendi başlığımızı burdan kaldırmaya karar verdik.. Bize ulaşmak isteyen arkadaşlarımız bundan sonra grubun sitesi olan http://failimechul.anatolianrock.com 'dan irtibata geçebilirler.. Forumumuz 28 Mayıs 2006 pazar gününe kadar faaliyetine devam edecektir.. İlgi gösteren herkese teşekkürler...
 
Bu arada grubumuz 28 MAYIS 2006 PAZAR günü İZMİR - GÜZELBAHÇE'deki DENİZ KOLEJİ'nin bahar şenliklerinde sahnede olucaktır.. Bizi merak edip canlı performansımızı görmek isteyen arkadaşları bekleriz!
 
Soundwave 1ncisi belli oldu! KONYA - KÜNYE Grubum adına kendilerini tebrik ediyorum!

Fakat organizasyonun eksiklerinden bahsetmeden geçemiycem.. Bir kere başvuru süresinde yarışmanın amatör beste yarışması olduğu ibaresi geçiyordu ve ilk başlarda gruplar kendi şarkıları olmadan katılamıyorlardı.Daha sonra nedendir bilinmez yetkililer bize yarışmanın beste değilde performans yarışması olduğunu bestenin çok önemli olmadığını söylediler.Kendi grubum adına konuşmam gerekirse, kendi kampüsümüzde canlı performansımızı sergileyeceğimizi düşündüğümüz gün ve sahne almamıza 2 saat kala bizi arayan yetkililer gelirken yanımızda Demo Cd’mizi almamız gerektiğini çünkü enstrüman bulamadıklarını ve bizim playback yapıcağımızı söylediler.Yeni yetme bir grup olan biz bunu kabul edip Coca-Cola Soundwave Şenlik alanına geldiğimizde diğer gruba’da aynı şekilde davranıldığını ve gitaristlerinin playback yapmaya gelmeyeceğini bu yüzden tartışma yaşandığını gördük.Diğer grubun çekilmesiyle bizim grubumuz PLAYBACK’ini yapıp yine yetkililerce Celal Bayar Üniversitesi birincisi olarak finalde yer almaya hak kazandığımız söylendi. FAKAT BURDA PLAYBACK YAPTIÐIMIZ GEREKÇESİYLE BİZİM GRUBUMUZADA CANLI PERFORMANSINI SERGİLEME ŞANSI TANINACAÐI, BUNDAN SONRA BÜTÜN GRUPLARIN PLAYBACK YAPACAÐI, İSTANBULDA DÜZENLENECEK BİR ORGANİZASYONLA BÜTÜN GRUPLARIN CANLI SAHNE ALACAKLARI Ve SAHNE PERFORMANSLARININ BUNA GÖRE BELİRLENECEÐİ yine Aynı yetkilikerce söylendi. Ve bizde turne kapsamında Manisa’dan sonra ilk il olan BALIKESİR’i takip ettik ve bize söylenen herşeyin yalan olduğunu anladık. Bizden sonra sahne alan bütün gruplar kendi illerinde canlı performanslarını sergilerken ve buna göre değerlendirilirken biz bu kategoriden "0" puan aldık.(!)Diğer bir komedi ise organizasyonun internet sitesinde yaşandı.26 Mayısta oylamaya sunulacağı söylenen gruplar 24 Mayıs’ta siteye kondu.Fakat demo cd’mizde 3 şarkı bulunması ve ilk şarkının kendi şarkımız olmasına rağmen son parça upload edildi buna neye göre karar verildi meçhul.Hadi onu geçtim asıl rezalet sitenin programlanmasında yaşanıyor.Siteyi kim açtıysai koca COCA-COLA organizasyonun sitesini hangi firmaya yada şahsa yaptırıyorsa artık aynı hesaptan sınırsız şekilde oy kullanılabiliyordu. Yani kullanıcı adını ve parolasını giren birisi aynı gruba istediği kadar oy kullanabiliyordu.Bunun adil olmayacağını organizasyonun resmi sitesine defalarca mail atmama rağmen kimse ilgilenmedi. nedendir bilinmez 1 haziran günü sitedeki bu eksiklik giderildi(ogüne kadar geçen süre zarfı boyunca olan oldu tabi) ve 2 haziran günü oylama sonuçları noter huzurunda sayıldı. Sonuç ortada tek söylemek istediğim ismi bukadar büyük olan COCA-COLA firmasına böyle bir organizasyon hiç yakışmadı..
 
Geri
Üst