Voodoo Bar (ankara) Amatör Gruplar Arıyor

Herkese Selamlar. Voodoo Blues Bar olarak pazar günlerimizi amatör gruplara ayırmayı planlıyoruz. Amacımız sesini duyurmak isteyen gruplara sahne fırsatı vermek. Voodoo Blues olması grupların blues çalmak zorunda olduğunu göstermiyor. Her tarzdan gruba ve müziğe açığız. Besteleri olan gruplara biraz daha önceliğimiz olacaktır. İletişim için özel mesaj ile bana varsa demo veya benzeri (stüdyoda çekilmiş video bile olur) ve çalmayı planladığınız cover parçaları da içeren bir playlist göndermenizi rica edeceğim.
 
Eski yerlerinde Bigos açıldı sanırım, yanındaki yere de açılmış olabilir ama öyle hatırlıyorum tam orasıydı sanki. Yeni yeri voodoo nun Bestekar tarafta, Balkon' un altındaydı sanırım, oraya da Emre Nalbantoğlu' nu dinlemeye gitmiştim sadece 1 kere.
 
Hocam merhabalar blues ve rock dolu bir playlistimiz var tüm grup Ankaralıyız , okul için grup olarak zonguldağa geçtik mühendislik okuyoruz ve Ankaraya gelip gidiyoruz müzik yapmak için koşa koşa geliriz önümüzdeki dönemlerde 2 haftada bir de olsa bazı akşamlar adı altında da olsa gelip çalmak isteriz..Yol paramız çıkınca tadından yenmez biraz karışık bir durum fakat büyük şehirde yaşayıp da üniversite için farklı şehre giden insanlar anlayabilir bizi neyse müziğimiz hakkında:


 
Geri
Üst