Giysinin Alarmı Nasıl Çıkar

Dün ismi lazım değil bir mağazadan bir iki ürün (giysi) aldım. Mağazadan çıkarken kapıda alarm öttü ama o anda görevli biriside kapıya yakın reyon düzelttiğinden dolayı kendisinden kaynaklandığını söyledi ve bende çok üzerinde durmadım.

Bugün farkettimki denyo kasiyer üründeki alarmı çıkarmayı unutmuş.
icon_evil.gif


Mağaza genelde iki haftada bir gittiğim bir muhitte olduğu için, bir-iki hafta bekleyemem ürünü kullanmadan. Sırf bunun içinde işimi gücümü bırakıp mağazaya gidemem. Mağazanın yakınımda başka şubeside yok.

Sonuçta benim kabahatim olmadığından alarmı kırarak kendim çıkarmaya karar verdim.

Aldığım ürün penye ve alarmda şu kıyafetlere takılan metal iğne ile tutturulan, beyaz, ince uzun toka gibi bişey.

Şimdi ben bunun iğnesini yan keski ile kesebilirim sanıyorum yada en kötü plastik toka kısmını kırabilirim (evde alet edavat bol)

Soru şu, yan keski ile cihazın iğnesini kessem ürüne bir zarar gelir mi? Bu alet bubi tuzağı gibi bir mekanizma içerir mi? (yetkisiz zormalara karşı)

Not: Lütfen gereksiz yorumlar yapmayalım, ürünü çalmış vs değilim.
icon_biggrin.gif
Böyle yorumlar yapıpta ürünün faturasını fotoğraflamak zorunda bırakmayın beni lütfen. Teşekkürler.
 
Benim 1 ay önce trendyol dan aldığım gömleğin alarmını unutmuşlar . Yakında ki mağaza da kapanmış, öylece dolapta duruyor . Hata faturayı geçenlerde dalgınlıkla evde ki kağıt çöpüne atmışım, 2 gün sonra aklıma gelince çıkardım. Halen mağazaya götürülmeyi bekliyor gömlek .aceleye gerek yok
 
Benim 1 ay önce trendyol dan aldığım gömleğin alarmını unutmuşlar . Yakında ki mağaza da kapanmış, öylece dolapta duruyor . Hata faturayı geçenlerde dalgınlıkla evde ki kağıt çöpüne atmışım, 2 gün sonra aklıma gelince çıkardım. Halen mağazaya götürülmeyi bekliyor gömlek .aceleye gerek yok
havalar soguk mont lazım mont :)
 
Alarm kisminin basi yere gelecek sekikde yere vur. Alet edevat ile girisme. Bi donem sonra alarm kendini atar. Alarm etiket kismindaysa etiketi de kesebilirsin. Ama en garanti yontem eve en yakin bir magazaya faturasi ile gidip alarmi sokmelerini rica edin. Avuc büyüklüğünde manyetik varsa, onunla da alarm sokulebilir.
 
Ürüne zarar vermeden çıkarmak zordur. Çözüm aynı markanın bir şubesine götürmek. herhangi bir mağaza fatura üstünde yazanın elinizdeki ürün olduğunun teyidini yapamayacağı için başka bir markaya ait üründeki alarmı çıkarmanın etik olmadığını düşünebilir.
 
Nasıl Cozdugumu anlatıyorum lutfen kotu amaclar için kullanılmasın
once o şişk kısmana dişlerime hafif cektim sonra hafif ittirdim ondan sonra cok kuveetli cekince cıktı teşekkürler
 
kumaşı yırtmayacak ya da deforme etmeyecek şekilde pense ile önce çekeceksin karşı tarafını sabit tutacak şekilde aksi halde kumaşa zarar verirsin. Sonrasında biraz açılır o metal tel gibi birşey var tutan o esner. Esnetebilirsen pense ile o teli kesebilirsin. Ama dediğim gibi kumaşa zarar vermemeye özen göster aksi takdirde koca bir delikle giymek durumunda kalırsın dostum. Yıllar önce de benim başıma gelmişti ancak mağaza uzaktı bu şekilde çözdüm sorunu.. Afedersiniz de kıçıkıytırık bir gömlek için 2 saat yol git sonra geri gel kimse uğraşmaz yani :D
 
Geri
Üst