Betrayal (Thrash Metal) - Ankara

RISE IN HEMOGLOBINE @Gölge Live Kızılay

Organizasyonda sırasıyla : The Cage Within, Femme Fatale, Betrayal ve MINDCRIME sahne alacak.

15 Şubat Pazar 2009 Gölge Live Kızılay
Kapı Açılış:15.30
Giriş:10 tl (İlk Bira Dahil)


Aşağıda konserde yeralacak grupların biografileri ve myspace sayfaları yeralmaktadır.Buradan gruplar hakkında ayrıntılı bilgi edinebilir ve şarkıları dinleyebilirsiniz.

MINDCRIME (Thrash Metal)
http://www.myspace.com/mindcrimeturkey

BETRAYAL (Thrash Metal)

http://www.myspace.com/betrayaltr


FEMME FATALE (Doom/Death Metal)

http://www.myspace.com/femmefataletr

THE CAGE WITHIN (Metalcore)

http://www.myspace.com/thecagewithin

86501140yr4.jpg
 
noiseofundergroundgj2.jpg



MARTENSMITH olarak 2008 Kasım ayında Ankara Raven Records stüdyolarında kayıtlarını yaptığımız yeni EP'miz Mental Sequences'in tanıtım konserine hepinizi ortalığı yıkmak,kafaları sallamak ve pogoya dalmak üzere Ankara IF Performance Hall'e bekleriz.EP satışını ilk olarak orada bulunacak olan standımızda gerçekleştireceğiz.Oradan eski demomuz Trident of Life'a da ücretsiz olarak sahip oalbileceksiniz.


Konsere mutlaka bekliyoruz beyler!!!Berkin özellikle seni göremezsek ayıp olur valla ;)


www.myspace.com/martensmith
 
Babalar ben sizi geç keşfettim. Önce Onur ile konuşmuştuk sizi ama az önce Caner hibinası ittirdi Seeds of Hatred kaydınızı. Gerçi ittirirken de "tam senlik" demişti, hakikaten bayıldım, daha fazlasını da edinmek için tüm çirkef gücümle yükleneceğimden şüpheniz olmasın. Başarılar, gönülden ama.
 
Abi Destruction bu, vallahi Destruction! Daha fazla istiyorum, yolda yürürken kulaklarımda inlemenizi istiyorum. Bu kadar diyorum yani. Mesela kendim bir enstürman çalabilsem ve grubumun yörüngesini oturtabilecek bir güce sahip olsam her enstürmanın ve vokalin Razor/Atrophy, soloların (siz karar verin) düzleminde olmasını isterdim ama böyle gruplar da lazım bana. Mindcrime kadar uyuşuk olmazsanız bu iş olacak, buna eminim. Gerçi bunu diyen de kendi halinde bir yobazdır, geniş kitle adamı değildir ama... Meşale yakarım! Kesinlikle!
 
Geri
Üst