Tansiyon 12.8

Selamlarlar Ola.

Tüm Türkrock Ailesinin ''kandili'' mubarek olsun.

Bizi destekleyen herkeze tesekkürler.

Birazcık grubun gidisatından bahsedeyim sonra gideyim.


Yazın basından beri stüdyo calısmalarımıza devam ediyoruz yanı sıra repertuar'a ;

Muse - Plug İn Baby
Muse - Hysteria
Limp Bizkit - Eat You Alive
Limp Bizkit - Take A Look
Teoman - Uykusuz Her Gece
No Doubt - Hella Good
Michael Jackson - Billie Jean ( Cover )

Gibi sarkılar ekledik.

Konserlere ara verdik uzun süre eger olursa ( ki olacak gibi ) ekim ayında 4 günlük festival olacak bizede yer verilecek simdilik fazla uzatmadan uzuyorum.

Ayrıca grupca alınan karar icerisinde sahne kostümümüz degişmisdir.Oda Süpriz olsun.

www.myspace.com/tansiyon128 | wwww.tansiyon.anatolianrock.com

İletişim : [email protected]


Tesekkürler.

Saygılar
 
abi ortada ne kadar cok 2 akorla beste yapıp kendini grup snan arkadaslar var ... sizin gibi bi kac grupda olmasa ankarada grup olmcak lan serhat kardesm basarılarınn devamını diliyorum ... gitar vokal de hayırlı olsun eminim boyle daha saglam olcaksınız :twisted: :D
 
bu grubun bir özelligini cok seviyorum mesela bir kac arkadas kendince müzik hakkında yorum yapmıs olumlu olumsuz noktalarını kendince yazmıs ama hic bir üyede cıkıp sen benim müzigime böyle diyemessin benim müzigim güzel diye iddealı konusmalar yapmamıs işte bence müzik yapıyorsan efendiliginide koruyacaksın.

sonuc olarak herkez eminim icinden geleni yazıyordur bunlar daha cok sey katıyordur müzik piyasasına.

gercekden bu grubu sevmemin nedenide müziklerini dinleyen kitleye saygılı olusudur.

gecen gün bi yazı okudum bi arkadas kendince muzurluk yapmıs '' O gruba o yaslı adam yakısmıyor ''demiş.Bunun hakkında yorum yapmıcyacam olayın polemige önüsmesini istemiyorum..

sizden ögrenecegimiz cok sey olduguna inanıyorum.

severek dinleyecegim sizi hep yolunuzdan sasmayın tansiyon 12.8
 
l_eac4164a6ea8d57562140c3cc5e2d5a0.jpg


www.myspace.com/tansiyon128 burdan çaldım :)
 
Arkadaşlar bütün çalışmalarınızda canı gönülden sizlerin yanında olduğumu bilmenizi isterim birlikde çelıştık ve ben bu çalışmalardan son derece zevk aldım 1 sene sonra cok güzel konserlerle tekrar beraber çalışmaya başlayacağımızı bilmenizi isterim vatani görevimi yapmamadan dolayı baya uzunda olsa bi ara vermek zorunda kaldık gelince tüm maddi ve manevi çabalarımla çok iyi işler yapacağımızın temennisini verimek istiyorum

BUGÜNE KADAR BANA VERDİÐİNİZ DESTEK İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM


D.D.G ORGANİZASYON

D.DOÐUKAN GÜZEL
 
Selamlar ;

Tansiyon 12.8 ' e Dj alınmıştır ve Grup 5 kisi olmustur tekrar.

Serhat - Vokal
Ceco - Gitar
Cagrı - Bass
Volkan - Dj
Fatih - Bateri

Son olarak aramıza katılan ''Tansiyon 12.8 - Dj '' Volkan arkadasımızı merak edenler fotograf albümüne girebilir.

www.tansiyon.anatolianrock.com'dan


Alıntıdır.

Sitelerine böyle yazmıslar hayırlı ugurlu olsun ben bi foto koyayim sizin icin.Daha fazla fotoraflarını incelemek hakkında bilgi almak isteyen varsa. www.myspace.com/tansiyon128 / www.tansiyon.anatolianrock.com adresine bi uğrasın.

l_5feb8f63aebcc2e3b1a2626ee9b73c42.jpg
 
öncelikle herkese merhaba....şunu belirtmek isterimki tansiyon 12.8 grubunun bir parçası olmaktan gurur duyuyorum.bu zamana kadar çıkan tüm olaylarda hep bir bütündük tek bir bedendik hertürlü zorluğa hep beraber gittik beraber savaştık aynı tabaktan yemek yedik aynı bardaktan su içtik....ancak bazen hayatımızdaki dönemeçlerden biri çıkmaz sokağa götürebiliyor insanı ve boyutu olmayan fedakarlıklar gerektirebiliyor... ben bu çıkmaz sokağa girmiş bulunuyorum...şunu belirtmek isterimki grup içinde asla kavga gürültü gibi çocukça tartısmalara asla ve asla izin verilmedi verilemezde...

Benim gerekli sebeplerimden dolayı gruptan ayrılmıs bulunuyorum...Hiçbir şekilde kavga dövüş kırıcı söz aramızda geçmemiştir geçemezde!!tüm Tansiyon 12.8 ailesinden ve dinleyicilerden özür dilemeyi bir borç bilirim...

Fırlamalıklarıma katlanan Cengiz Abi'ye enteresan şirinliğiyle beni bağlayan canımı bile verebileceğim dostum Fatih'e , studyodaki sempatik hareketleriyle bizi güldüren Çağrı'ya , grupta henüz yeni olan sürekli ateş eden dj Volkan'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum!!!


....saygılar....
_______________
 
Selamlar ;

Bizi sevenler yada sevmeyelner herkez eleştirebilir.

Tansiyon 12.8 Vokali olan Serhat Cağrı Toprak Gurup'tan ayrılmıştır.

Bunun sebebi kesinlikle , kavga , gürültü , gurur inciltecek bir tartısma degildir.

Kendi icerisinde almış oldugu bir karardır.Biz bugune kadar müzik hayatında serhat kardesimle birlikde cok yol aldık.Fakat bazen insanlar kararlarını degiştirmek istiyor.İyi yada kötü herkezin kararına sayı duymak düsüyor bize.Bu zamana kadar aynı yerde yatıp , aynı yerde kalktık fakat müzik yaşantımızda bu güzel hatıralar bugüne kadarmış.Bu günden sonra müzik dısında kardeşligimiz devam edecektir.Serhatı seviyorum kendi adıma benim icin bir kayıp müzik ortamımı onunla paylasmak güzel bir duyguydu.Fakat herkezin bildigi birşeyler var kendince bizim bilmedigimiz. Serhat kardesim kendince düsünmüş ve bizimle yolunu ayırmaya karar vermiş Buna saygı duyuyoruz ve yolumuza Tansiyon 12.8 olarak devam ediyouz Ama herzaman Serhatın bir köşesi olacak gurup'ta gelen kimse onun nesesini vermiyecek biliyorum.Ama müzik , Ciddiyet , Hırs , Azim ortaya koyulunca Herkez bu ızdıraba mecbur kalacak.

Seni seviyoruz Serhatcım müzik hayatında başarılar diler mutlu olmanı isteriz.

yılmak yok müzik yapmaya devam.

Sevgiler.

Tansiyon 12.8
 
Geri
Üst