Tansiyon 12.8

bravo beyler isme yakisir sekilde super is cikardiniz o kadar sorun cikmasina ragmen tam bi proff luk 8) yeni konserleri bekliyoruz basarilar fatih superdin kardesim ayrieten belirteyim :)
 
Tansiyon 12.8 uzun süredir çalışmış oldugu bass gitarist Çağrı Aktürk ile yollarını ayırmıştır.Grup için iyi sayılan bir kayıp değildir , bu güne kadar bize vermiş olduğu maddi , manevi , müzikal destekden dolayı teşekkür ederiz.
 
ugurtz6.jpg


19 Aralık 2007 Tarihinden itibaren bass gitarda '' Uğur Perçin '' Tansiyon 12.8 ' e eşlik edecektir.


Umuyorum herşey yolunda ve sağlıklı şekilde ilerler.



Sevgiler.

Tansiyon 12.8
 
Tansiyon 12.8
sanırım böylesi herkez için daha iyi onlar varkende bence süperdi şimdide çok başarılı oLcaklarına eminim ben her zmn onların yanındayıN ;) en kısa zamanda tansiyon 12.8 i sahnede görmek istiyorum . . . ;) ;)




TANSİYON 12.8 FuN 8)
 
Drednat demiş ki:
serhat sana hiçbir $ey demiyorum... psychedelic müzik alemlerine adım attık ya , sana hiçbir $ey demiyorum :)

tekrar te$ekkür ederim karde$ime :)

asıl ben teşekkür ederim kardeşim..muazzam bir akşamdı bunu beraber paylaşmakta sağlam bir duyguydu benim için..! daha nice pshycodelic günlere babuş!!! :)
 
sesiniz soluunuz kesildi sizin, oksijen maskelerinize hava gelmiomu artık nerdesiniz patlayın artık..sahneler sizi özledi..taaa 5.sayfalarda buldum sizi, yoksa dagıldınzmı?
Tansiyon rocks and stays under ground grass yeahh !
 
yok daha neler.en son istediğim şeydir Tansiyon 12.8in dağıldığını duymak dağılması gereken piyasada boş boş gevezelik yapan gruplar varken Tansiyon 12.8 in bence sessizce durması bile yeter.Canlarım benim canınızı yirim yeni kadroyla neler yapacaklar meraklıyım ama Fatih gibi bir adamın başını cekdiği bir grubun hicbir zaman pes diyeceğini sanmıyorum.
 
öncelikle zor bir karar benim için bu.

ama sağlık bi yerde hayatın önüne geçiyor,boğazımdan dolayı yaşadığım sorunları biliyoruz yeterince üzüldüm, ve siz dostlarıma,kardeşlerime engel oldum artık bu olaydan dolayı,sizin gibi güzel arkadaşlarım ve anılarım için çok teşekkür ederim,özellikle fatih senin gibi bi arkadaşım ve kankam olduğu için gerçekten çok mutluyum,inşallah herşey güzel olacak sizler için.. artık sizleri sahne önünden izleyeceğim :cry: zaman buldukça yanınızda olacağım yine...kaliteli müzik,kaliteli insanlar ve kaliteli müzik yapan siz dostlarım inanıyorum ki güzel işler başaracaksınız... farkınızı bilen biliyor diğer gruplardan,bunu artık büyük organizasyonlarla daha da fazla duyuracaksınız,teşekkürler herşey için,Tansiyon 12.8 ailesinin içinde olmak benim için onur verici birşey...kendinize çok iyi bakın güzel insanlar ... bye bye :cry: :cry:
 
bence tansiyon 12.8 ismi artık hafızalara kazındıgı için içindeki eleman değişiklikleri pek fazla durumu deiştirmiyor.Akıllıca sadece isim üzerinde ilerleme yapılıyor.Fatih işini iyi bilir selamlar olsun hepinize :)
 
Geri
Üst