Derin Mavi(Alternative Rock- Ankara)

Herkese merhaba
Grup 2005 yılının son aylarında fiilen çalışmalara başlamıştır.Şu anda kayıt aşamasında olup konserlere çok sıcak bakmamaktadır.Kayıtlı 8 ve kaydolmayı bekleyen 10 a yakın beste bulunmaktadır.Grubun amacı ileriye dönük kaliteli müzik yapmak ve müzik piyasasında iyi bir yere sahip olmaktır.
Grup Elemanları;
Cihangir:Elektro gitar
Fırat:Klavye/Piano/Vokal
Ertuğ:Bas gitar
Erman:Davul

Derin Maviden iki tane beste;
http://rapidshare.de/files/18229588/Derin_Mavi_-_Bir_Bakt_m.wma.html
http://rapidshare.de/files/18228710/Derin_Mavi_-_Ucuz_Oyunlar.mp3.html

Herkesin yorumlarını bekliyoruzzz... :twisted:
 
Grubun bu ana kadar çıkardığı tüm demo parçaları dinledim... Hatta bir kere dinleyip "demolar" klasörüne kaldırdığım demoların içine koymadım onları... Aldım Bilgisayarımın MP3 Klasörüne koydum... Onlar demo değildi çünkü... Yazılabilecek pek birşey yok aslında...

Albüm tadında bir grup... ekip sağlam müzik sağlam...

Saygılarla....
 
Sadece tebrik ediyorum tam anlamıyla albümlük parçalar. O gün canlı dinledim. gayet güzel çalıyosunuz hatasız ama yetmez! Sahen şovu eksik. Aksilikleri biliyorum. Bunlar da güzel enstantaneler ama özellikle basçı ve gitarist arkadaşı biraz durgun buldum. Bunun dışında çok güzel gerçekten. Hatta bunu şöyle bi internete yaysanız büyür gider grup.
 
arkadaşlar sizi if te izledim aynı sahneyi paylaştık o gün gerçekten çok tebrik ederim bi anda orada ki müzikal çıtayı yükselttiniz insanları sahneye çevirdiniz tarzı da çok beğendim besteleri de çok beğendim umarım çok ii yerlere gelirsiniz başarılar..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
herkese yorumlarından dolayı teşekkür ediyoruzzz şu kayıtları bi tamamlayalım yazın dahah çok konser le karsınızd olucaz
 
Yorumlar için teşekkürler...Şu aralar baya bi sıkı çalışma içindeyiz..Yeni bestelerin kayıtları çok yakında gelio..
 
Ya şu Doğum Günü ile ilgili beste de güzel olmuş. Ama beste olarak. Gerçi bir değeri var. Ama sözler biraz etkisiz kalmış ya.
 
yaa o bestenin hikyesi farklı fırat arkadaşımızın uzun süredir sevdiği kzı için yazdığı bir şarkıdır ve doğum gününde ona hediye etmiştir tabi pek fayda etmesede o bahaneyle elimizde bir tane dahabeste olmuş oldu herseyde bir hyır varmış:):)
 
yaa o bestenin hikyesi farklı (şu anda buradan söyleyememkteyizz) o bahaneyle elimizde bir tane dahabeste olmuş oldu herseyde bir hyır varmış:):)
 
bir baktım şarkısı süper arkadaşlar başarılarınızın devamını diliyorum vokalin sesi gerçekten çok sağlam bateristte şovunu yapmış gitar tonları gayet güzel hep böyle devam arkadaşlar ...
 
anarki87 demiş ki:
yaa o bestenin hikyesi farklı fırat arkadaşımızın uzun süredir sevdiği kzı için yazdığı bir şarkıdır ve doğum gününde ona hediye etmiştir tabi pek fayda etmesede o bahaneyle elimizde bir tane dahabeste olmuş oldu herseyde bir hyır varmış:):)

e ama sn hala artistlik yapıon :D
şaka bi yana besteler güzel gerçekten
 
Öncelikle yorumlarınız için herkese teşekkür ederiz.'iyi ki doğdun' şarkısıyla ilgili yoruma katılıyorum.erman'ın da dediği gibi özel bir gün için ve 1 günde yapılan bir besteydi, söz olarak yetersiz kaldı.Ancak yazdığımız yeni sözlerle tekrar kaydettiğimiz zaman söz konusunda da gayet yeterli bi çalışma olacağına inanıyorum.
 
Derin Mavi'nin fotoğraf çekimlerinden iki kare...

derinmavi105.jpg




derinmavi106.jpg
 
Gerçekten güzel müzik yapan bir grup zaten 3 tanesi sınıf arkadasım:) Cihangirlede inşallah bir gün tanışırız... Helal olsun arkadaslara çok güzel fotoğraflar çekmişler ehuehueh....Şaka maka başarılar iyi bir albüm grubu olacaksınız inanın..
Ama davulcu çok artismiş:p
 
Geri
Üst