Guardinals ( Gothic Metal )- İzmir

guardinalsfotofq9.jpg



2005 yılında Tevfik Soyyiğit, Erdinç Öztan ve Buğra Celayir’in girişimiyle kurulan Guardinals, o zamandan beri aralıksız çalışmalarına devam etmekte, Buğra’nın yaptığı besteleri Erdinç’le beraber bilgisayar aracılığıyla düzenledikten sonra canlı performansa dökmek fikri ilk olarak Tevfik’in aklına gelmişti, en başta farklı bir kadroyla toplanan grup (Tevfik, Erdinç, Buğra hariç) ilk birkaç denemelerini stüdyoda gerçekleştirdiler, fakat daha sonra istediklerini yapabilmek için o anki kadronun yeterli olmadığını anladılar.

Çalışmalara ara veren Guardinals, yeni elemanlarını aramaya koyuldu, öncelikle Tevfik’in arkadaşı Cem Dinçarslan gruba dahil oldu. Kısa bir süre sonra da Cem arkadaşı Çağlar Şahin’i gruba davet etti, böylece parçaların hazırlanması için gereken çekirdek kadro 2005 yılının kış aylarında toplanmış oldu ve grup önceden bilgisayarda hazırlanmış şarkılara çalışmaya başladı, fakat kadro hala tamamlanmamıştı.

Öncelikli olarak bas gitarist sıkıntısı vardı ve Guardinals istediği bas gitaristi bir türlü bulamıyordu, Cem’in bar grubu Enkaz’ın bas gitaristi olan Bahadır Güler geçici bir süreliğine Guardinals’da çalabileceğini söyledi, fakat daha sonra uyumu ve çalışkanlığıyla Guardinals’ın as elemanlarından biri oldu. Bas gitar sıkıntısınında çözülmesiyle birlikte grup uzunca bir süre o haliyle çalışmalarını sürdürdü, fakat başta planlanan müzik böyle değildi. Başka elemanlar için arayış devam ediyordu.

Yaklaşık 7 aylık bir arayışın ardından internet aracılığıyla İrem Aktaş Guardinals’a katıldı, İrem gruba çok çabuk adapte oldu, çalışmalarıyla grup elemanları dahil herkesin beğenisini kazandı, ve 7 kişilik kadrosuyla Guardinals başta bestelenen şarkılarını eksiksiz çalabiliyordu, hazırlıklar tamamlanınca grup kayıtlarına ve konserlere çıkmaya başladı.

Guardinals web sitesi : www.guardinals.rockmekan.com
 
Tebrikler

Arkadaşlar gerçekten iyi demolara sahipsiniz başarılarınızın devamıonı diliyorum.

sizleri therezistans.com adresinde yer vermek isteriz. lütfen bizimle iletişime geçip tanıtımlarınız için gereken biografi ve demolarınızı iletin. Çalıştığınız stüdyoya geliğ video çekimleride yapıyoruz . başarılar.

msn : olcay723@MEYNET:COM
e - mail : zobekci@MYNET:COM
 
Tebrikler

Arkadaşlar gerçekten iyi demolara sahipsiniz başarılarınızın devamını diliyorum.

sizleri therezistans.com adresinde yer vermek isteriz. lütfen bizimle iletişime geçip tanıtımlarınız için gereken biografi ve demolarınızı iletin. Çalıştığınız stüdyoya geliğ video çekimleride yapıyoruz . başarılar.

msn : olcay723@MEYNET:COM
e - mail : zobekci@MYNET:COM
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
cover yapmıyoruz şimdilik. sadece grubun kurulum aşamasında birkaç parça çaldık başka gruplardan. dimmu borgir - spellbound ve moonspell - almamater'ı coverlamakla uğraşmadan çaldık. bir de anathema sleepless cover'ı yaptık. son zamanlarda genel olarak kendi şarkılarımıza yoğunlaştık diyebilirim.
 
arkadaşlar demolar süper özellikle baslar manyak içimden bi his sizi pentagramın ön grubu olarak görürüm diyo
 
Geri
Üst