Glitter(Hard Romance)[Hard Rock]-Ankara

Ahh ahh, whitesnake'in gelişinin şerefine bir whitesnake parçası yetiştiremiyoruz ya ben ona yanıyorum.

Selçukla grubu kurarken belirlediğimiz iki gruptan biridir whitesnake. Ancak bir türlü sıra gelmedi :)
Hem de 2 hafta önce selçuk ve gürelle still of the night çalsak mı artık diye de konuşuyorduk... Aklın ve kalbin yolu bir demekki.

En yakın zamanda belirlediğimiz süper whitesnake parçaları ile döneceğiz. Neler mi? Süprizzz (ikisini biliyorsunuz artık zaten)

Bu arada, selçuk ve ben çoktan whitesnake biletlerimizi aldık. Başka kimler geliyorrr. Orada hep beraber olmak güzel olabilir. Prensesin çoktan hazır olduğunu biliyorum, tren le mi gitsek otobüsle mi diye muhabbetlerini ediyorlardı :)
 
Me_ThuS demiş ki:
Dün gece izledim sizi nedjima'da verdiğiniz arada da konuştuk zaten. tanışmadık orda sonradan dank etti banada. size bahsettiğim birkaç detayı da düzelttiğiniz zaman oldukça başarılı olacağınıza inanıyorum. Naçizane bir tavsiye olarak Europe - Rock The Night çalarsanız sizin repertuarınıza çok uyacağı ve sizin de beğeneceğinizi düşünüyorum. Still Loving You da başta biraz karıştı ama yine de güzel çaldınız tebrikler.

Başarılarınızın devamını dilerim.

İyi günler.

Selam Me_thus

Geçen hafta benle konuşmuştun hatırlıyorum ama ismini almamışım sanırım. Tavsiyelerin için teşekkürler o geceden hatırladıklarım ile ilgili olarak çalışmaya başladık. Devamlarını da bekliyoruz. Hem programa da bekliyoruz. Benzer tarz çalan gruplardan arkadaşların yorumlarının yeri de farklı benim kanaatimce.

Europe - Rock the night ı da ilşk başlarda düşünmüştük. Ben yine gündeme getireyim bari. Bu yazı repertuarı genişleterek değerlendirebilirsek çok iyi olacak.

Geçen hafta still loving you da gitarın azizliğine uğradım kusura bakmayın :) Bu hafta dönüşüm muhteşem olacak.

I remember you'da bizimle beraber coşan o gruba da ayrıca teşekkür ediyorum. Ağzımın suları aktı valla çalarken :)

Karşınızdaki insanlarla aynı keyfi almak ve paylaşmak süper bir duygu. Herkese teşekkürler...

Cgn
 
ara verdilerrrr...neyse tatilden daha enerjik döneceklerini varsayarak izin verdik,yoksa sahneden indirmezdik valla..sahne önüne seti kurmuştuk yani biliyosunuz..bunu iyi değerlendirin..bekliycez.. ;)
 
dün gece yine çok iyi zaman geçirdik sayenizde... yalnız dışarıda sesler fazlaydı, o mekanda sesleri ayarlamak zor gerçekten. aradan sonra yine görüşmek üzere....
 
ben de cok begendim, klavye avantajını kullanaraktan cok isabetli parcalar secmissiniz, playlist zaten bastan sona cok guzel olusturulmus, vokaliniz de ayrıca cok basarili (vokal+sahne) tiz vokalleri hep sevmisimdir zaten..bunun disinda ace'in de dedigi gibi biraz fazlaydi disardaki ses ama gene de epey keyif aldim ben...başarılar arkadaslar.
 
Hard Luck' a yorumları için çok teşekkürler; Ankara' da "In Rock" dışında hard rock grubu dinleyemedim henüz; bi terslik çıkmazsa cumartesi Nedjima dayım... :)

Glitter Bass
 
Dün gece Still Loving You'da herkes keninden geçti ve Youth Gone Wild'da ortalığı dağıtarak iyi bir kapanış yaptık.
Hatta İstanbul'dan gelen sıkı metalci bir arkadaş bizim eğlenmemize ve sizin playliste bakarak "ben böyle ortam görmedim" dedi.

Neyse sizlere iyi tatiller, tatilden sonra görüşürüz.
 
arkadaşlar elinize ağzınıza sağlık, keyifli bir program yaşattınız özellikle son bölümde, soldier of fortune , don't cry, still loving you... saolun :)
görüşmek üzere tatilden döndüğünüzde..
 
Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler, dönüşte daha iyi olmak, iyi dileklerinizi haketmek için elimizden geleni yapacağız. Özellikle bu ses kontrol ve ton uyumluluğu konusunda çalışacağız. Yeni parçalar da cabası. Dönüşümüz süper olacak. Yeni parçaların öneri listesini bu akşam hazırlıyorum ona göre :)

Malesef ki bu tarihe kadar bir demo yetiştiremedik, ancak dönüşümüzle beraber ilk işimiz bazı cover parçaları kaydetmek olacak.

Dönüş tarihi ile ilgili grup olarak 2 Eylül'ü belirledik. Ancak Nedjima yönetimi ile resmileştirilmiş bir görüşme henüz yok. Bu hafta için de onu da netleştireceğiz. Bir aksilik olmazsa eylül başında yine sizlerle olacağız.

Kısa da olsa bir ayrılık söz konusu olunca duygusallaştık gece. Gruptakileri bir ayrılık psikolojisi sardı. Selçuğu gördünüz zaten çoştu kapatıyoruz diye :)

Diyeceğim o dur ki, biz de sizleri ve ortamımızı özleyeceğiz...


Cgn
 
Geri
Üst