Amfi Anket (acil)

Hangi amfi

  • Ibanez Toneblaster 25r

    Oylar: 6 18.2%
  • Marshall mg15cd /cdr

    Oylar: 6 18.2%
  • Ibanez Tbx15r

    Oylar: 5 15.2%
  • Fender Mustang I V.2

    Oylar: 16 48.5%

  • Toplam oy veren
    33
Prosesör alacaksan Fender'e kastırma, manası yok. Kaldı ki çok çvülen bir modeli. Ha ben drive, chorus, reverb hepsini veya lazım olanı prosesörden alacağım dersen düz bir amfi al. Ibanez TB 25r gibi. MG serisini boşver.
 
Bu arada Ibanez amfinin güzel bir yanı var o da speaker 10", aslında 12" filan olsaydı, Fender'i de boşver direkt Ibanez amfiyi al, yanınada pedal koy derdim.
 
Prosesörden bir beklentim yok aşırı basit bir prosesör alacağım, bu bedenle fender düşünüyorum. 10" beni cezbeden noktaydı aslında ama 12" olmayınca da pek farkını göremem diye düşündüm. Bir de fiyat açısından fenderi ucuza alıyorum, kolay satma imkanım olacak. Fenderde karar kıldım sanırım. Daha sonra satıp üzerine nakit eklerim, kafa yormanın pek bir anlamı yok, amfilerin hepsi aynı düzeyde sayılır.
 
Arkadaşlar Fender mustang i aldım. Amfi modellemeleri genel anlamıyla güzel, efektleri sevdim hatta birine hasta oldum, kullanım olarak ta gayet basit. Prosesörsüz ev kullanıcılarına tavsiye ederim. Çok önerilen line6 ve roland'ın ev amfilerini kullandım onlar yerine bu amfiyi tercih ederim açıkçası. Teşekkürler oylarınız için.
 
Geri
Üst